Máte pro děti dětský teepee? A využívají ho? Přemýšlím jestli ho malé k narozeninám nekoupíme, ale nevím aby to nebyl jen další krám do bytu...
@klokanka31 měli jsme a velmi rychle jsem ho prodávala. Neustále upravování. Za mě vyhozené peníze. Větší úspěch má stavění bunkru 😊
Děkuju holky tak asi kupovat nebudeme,už takhle máme zbytečných věcí až až 😊
My stan máme a od Vánoc, kdy ho dcerka dostala, je neustále používán. Na stan nemáme místo, navíc mi vadí, že je celoplastový, týpko zvládnou děti sami rozložit a pak zase složit a uklidit. A dřevo a bavlna mi je v bytě příjemnější. Bunkry staví děti taky, ale tam pak o uklízení dá mnohem víc práce, takže to není na krátkoé pohrání jako týpko.
Ne. S našim prostorem si nemůžeme vyskakovat. Takže teppe ani stan nemá. Ale občas si zaleze do skříně.
Zrovna jsem dnes řešila taky jako dárek k narozeninám 😀 Teepee jsem nechtěla, ale kamarádka měla sadu dva stany propojené tunelem a pro to jsem se nakonec rozhodla - dá se totiž používat i každý kus samostatně, zbytek se snadno složí a hezky se tam daji dát ty malé balonky (to je věc, která je teď u nás top, tak se mi to líbilo takhle vyřešit).
@klokanka31 máme, ale je na skříni. Dětem se líbí, bohužel jim furt padá na hlavu a pro mě je na hlavu to furt stavět 🤦♀️
Mám ten stan, byl s 50% slevou tak jsem ho holce koupila k prvním narozeninám. 😀 má tam panenku a nějaký plyšáky. Zaleze tam tak 2x do týdne, vyhaze něco ven a odleze. Takže vyhozený peníze, zbytečnost. My zas máme teď docela dost místa, tak to má na ozdobu. 😀 ale na vánoce či druhý narozeniny ji chci koupit kuchyňku a tak stan půjde pryč. Jo a starší dítě ten stan úplně ignoruje. Nebyl tam ani jednou.
To máš jak se vším: někdo si vyhraje hodiny s něčím, čeho si druhej ani nevšimne. 🤷
@klokanka31 my máme a je to super. Máme ho od září, vypadá to dobře, stan drží a malá si s ním stále hraje. Chodí se tam schovávat, částo i trucovat 😄 nebo si tam schovává věci a dobroty od babiček, které ten den už má zákaz jíst 🙂
@klokanka31 teepee ani nic podobného jsme neměli, děti si stavěly bunkry. Ale co bylo super - látkový prolézací tunel. Doslali to když jim byl rok a tři a minimálně rok, dva z toho byla nejoblíbenější hračka. Největší plus, že se dá jednoduše složit a uklidit