Dětské teepee. Využívají ho vaše děti?

klokanka31
8. dub 2022

Máte pro děti dětský teepee? A využívají ho? Přemýšlím jestli ho malé k narozeninám nekoupíme, ale nevím aby to nebyl jen další krám do bytu...

konidana
8. dub 2022

@klokanka31 teepee ani nic podobného jsme neměli, děti si stavěly bunkry. Ale co bylo super - látkový prolézací tunel. Doslali to když jim byl rok a tři a minimálně rok, dva z toho byla nejoblíbenější hračka. Největší plus, že se dá jednoduše složit a uklidit

martiniquest
8. dub 2022

Teepee je za me uplne k nicemu. Je male a neustale ho musis spravovat. Misto nej jsme poridili stan a jsme moc spokojeni. Deti si s nim hodne vyhraji a je velmi prostorny.

badyr
8. dub 2022

@klokanka31 měli jsme a velmi rychle jsem ho prodávala. Neustále upravování. Za mě vyhozené peníze. Větší úspěch má stavění bunkru 😊

klokanka31
autor
8. dub 2022

Děkuju holky tak asi kupovat nebudeme,už takhle máme zbytečných věcí až až 😊

rebe
8. dub 2022

My stan máme a od Vánoc, kdy ho dcerka dostala, je neustále používán. Na stan nemáme místo, navíc mi vadí, že je celoplastový, týpko zvládnou děti sami rozložit a pak zase složit a uklidit. A dřevo a bavlna mi je v bytě příjemnější. Bunkry staví děti taky, ale tam pak o uklízení dá mnohem víc práce, takže to není na krátkoé pohrání jako týpko.

95newmommy2020
8. dub 2022

Ne. S našim prostorem si nemůžeme vyskakovat. Takže teppe ani stan nemá. Ale občas si zaleze do skříně.

klokanka31
autor
8. dub 2022
veru181
8. dub 2022

Zrovna jsem dnes řešila taky jako dárek k narozeninám 😀 Teepee jsem nechtěla, ale kamarádka měla sadu dva stany propojené tunelem a pro to jsem se nakonec rozhodla - dá se totiž používat i každý kus samostatně, zbytek se snadno složí a hezky se tam daji dát ty malé balonky (to je věc, která je teď u nás top, tak se mi to líbilo takhle vyřešit).

nazka
8. dub 2022

@klokanka31 máme, ale je na skříni. Dětem se líbí, bohužel jim furt padá na hlavu a pro mě je na hlavu to furt stavět 🤦‍♀️

me_druhe_ja
8. dub 2022

Mám ten stan, byl s 50% slevou tak jsem ho holce koupila k prvním narozeninám. 😀 má tam panenku a nějaký plyšáky. Zaleze tam tak 2x do týdne, vyhaze něco ven a odleze. Takže vyhozený peníze, zbytečnost. My zas máme teď docela dost místa, tak to má na ozdobu. 😀 ale na vánoce či druhý narozeniny ji chci koupit kuchyňku a tak stan půjde pryč. Jo a starší dítě ten stan úplně ignoruje. Nebyl tam ani jednou.
To máš jak se vším: někdo si vyhraje hodiny s něčím, čeho si druhej ani nevšimne. 🤷

cherie24
11. dub 2022

@klokanka31 my máme a je to super. Máme ho od září, vypadá to dobře, stan drží a malá si s ním stále hraje. Chodí se tam schovávat, částo i trucovat 😄 nebo si tam schovává věci a dobroty od babiček, které ten den už má zákaz jíst 🙂