Ahoj a zdravím,
máte tu prosím někdo zkušenost s rostoucími bruslemi? Dnes jsem je viděla ve sportu, dokonce některé mohou být zároveň lední a inline. Láká mě ta možnost, že bych nemusela každý rok kupovat jiné brusle, ale zároveň nechci, aby se syn naučil špatnou techniku. Jako na lední hokej nikam nechodí, ale i tak.
Děkuji a hezký den.
@sarad
ja teda nejsem dite ale bruslit jsem se ucila az jako teenager.mam malou nohu takze mam ty detske roztahovaci brusle a musim rict,ze za me jsou lepsi nez klasicke protoze o krasobruslarske jsem zakopavala o ty zuby a kanady je treba opravdu pevne pritahnout,aby drzely kotnik coz me neslo.ty detske maji kolem kotniku prezku a jsou snadnejsi na spravne utazeni.za me teda radsi ty detske 🙂
Problém může nastat, když je botička roztažená na max a před botou už není dostatečně velká část nože. Pak se dítěti špatně bruslí. Zkušenost kamarádky i má.
Dekuji vsem za nazor🙂
Pokud na noze dobře sedí, proč ne? Měli jsme jedny, které byly velmi široké, i když se stáhly na maximum, pořád v nich byla část nohy volně, to je dost nanic (zkuste si bruslit v bruslích, které jsou vám široké a noha v nich plandá). Teď máme celkem slušně pasující a jde to. Na krasobruslení ani hokejové tréninky to není, ale na hoňku na ledu a hry s hokejkou s kamarády jo, protože se na ten led dostane tak 4x za zimu. Ale brusle musí dítku sedět. I ty kanady nebo holčičí brusle byste museli hledat pasující, nejde vzít každé.