Ahoj prosim chtela bych se zeptat kde kupujete detske kolo nechci ho kupovat pres net jsou tam hezke ale musim ho videt.chtela bych max velikost 20 s prehazovackou pro kluka a vubec nevim kam koukala jsem na sportisimo a decathlon a nic nemeli.
Tak hlavně dítě musí kolo vyzkoušet a pak teda záleží kolik chceš do kola investovat a jestli chceš kolo nové a nebo stačí starší
Hlavní je se dívat na váhu kola
@bara88 no prave ze ho musi vyzkouset to je jasne.kolo chci nove ne z zadne vetese.investice cca 6000kc
Teď je s kolama problém. Kvůli covidu nejsou součástky, takže kol je málo. Když píšeš, že ve sportisimu a decathlonu nic, byla jsi na prodejně, nebo na webu jsi nenašla? já se dívala na sportisimu a kola 20 tam mají. Zjistila bych si, kde na prodejně v okolí nějaké mají a šla vyzkoušet. V decathlonu jsme byli na začátku července, kola taky měli, ale když bychom chtěli nějaké jiné, tak prý až v říjnu. Takže člověk si teď nemůže moc vybírat. A nebránila bych se ani bazarům, nevím, proč to hned nazývat veteší. Dítě věšinou za 2 roky z kola vyroste, takže se dětská kola prodávají téměř neojeté, ale za poloviční cenu.
@bublinkakocicka Syn je drobek, velmi štíhlý. Hledala jsem lehké kolo. Což na jaře, ty lehká byla nesehnatelná. Nakonec jsme sehnali amulet tomcat, z těch lehkých kol jedno z levnějších. Syn je moc spokojený. Prodejna je v Plzni u Kauflandu ve městě (u Rondelu). https://www.skibikecentrum.cz/cs/p/tomcat-20-gr...
My jsme vpohode koupili přes net, věděli jsme, co hledáme. Jinak bych prostě zašla do cykloshopu, na tom se asi nedá moc vymyslet🤷♀️
@betelgeuzz vyroste tak se koupi zase nove nikdy nekupuji bazarove zbozi a pro dite uz vubec ne.kdyz vyroste tak nove to same obleceni kdyz vyrostlo tak vse nove.no na netu maji ale na prodejnach prave nemeli skoro nic.tak uvidime no zkusim projet jeste dalsi obchody
@bublinkakocicka My sehnali ve skvělém stavu z druhé ruky, nebála bych se toho, značka Core, je lehčí, má právě teď velikost 20, manžel ho omrkl, syn vyzkoušel. Předtím měl Specialized a ty jsou těžší. Ne všechny děti jezdí hodně, takže můžou být v dobrém stavu, jezdíme dost a letos dal už padesát km.
@lennus ja prave nemam rada veci z druhe ruky nemam nic doma a ani nechci.takze nove vse nove
@bublinkakocicka Jak hodně řešíte váhu kola? Totiž jestli chcete nějaký odlehčený, tak to vám 6000 nejspíš stačit nebude🙈..
@janina228 vahu kola neresim je mi to jedno hlavne kdyz nebude bazarove ruzove.vahu vubec neresime
@bublinkakocicka tak to zas je imho lepší zanovni bazarove a kvalitní, než nové těžké.
@bublinkakocicka co je to za kravinu že neřeším váhu ale hlavně aby nebylo bazarové?ty musíš být strašně chytrá
😂😂😂 Ať to má klidně 15 kilo, ale hlavně ať je to nové 😂☝️
@bublinkakocicka ji starší kolo neznamená veteš🙂
@bara88 co by pak měli říkat chudáci mladší sourozenci 🙂 🙂
@bara88 proc chytra a pokud nemas odpoved tak mi sem nepis dekuji.
Proste chci nove kolo a nepouzite ja za to nemuzu ze lidi nemaji penize na huleni a koureni a chlast penize maji a na nove veci nemaji??ale to neni k tematu proste nove a nezalezi zda je tezke ci lehke dite bude jezdit ne ho tlacit a nebo posilovat.
@bublinkakocicka Ok, tak nové. Jdete do cykloshopu a nechte si poradit. Neříkám, že bez nejmodernejsiho supr trupr ultralight kola se dítě nenauci jezdit, to je blbost samozřejmě, ale zase tvrdit, že to je jedno, je docela troufaly🙂 Ta kila se při jízdě poznají.
@bublinkakocicka tvoje věc, že chceš pouze nové, ale hodně si tím omezuješ výběr, v této době, kdy je kol nedostatek. Ono stejně není moc co poradit, prostě obejděte místní cykloshopy a sporty, poptej se, jestli jsou schopni ti dovést kolo na prodejnu na vyzkoušení třeba z jiné pobočky, i když ho zrovna teď nemají. Případně v obchodě vyzkoušet i hočičí, jestli sedne velikost a pak stejné pohledat na netu v klučičích barvách.
@bublinkakocicka tak to na tom Sportisimu ale mají arcore 20, akorát mají omezený množství kusů a nemají je na eshopu, jen ve vybraných prodejnách. Vzala bych když už, tak to žlutý arcore nelver 20..
Nevím kolik váží vaše dítě, ale deti jezdící na 20" kole mají většinou kolem 20 kg. Schválně zkuste jezdit na kole, které bude vážit polovinu vaší váhy. Nemusíte koupit super lehké kolo, protože to za 6000 nejspíš je nyní nereálné koupit, ale již bych se rozmyslela, zda koupím hezké bazarové kolo s váhou kolem 9 kg nebo nové, které většinou za tu cenu má kolem 11 kg. U těch dětí je každé kilo na kole znát. Nebo když trvate na novém přidejte 2000 a za 8000 Kč už jde vybrat slušne kolo od autora, amulet, core, superior. Zeptala bych se prodejců v cykloobchodech v okolí nebo si udělat výlet do většího města. Obecně kola jsou nyní hodně vyprodaná.
@bublinkakocicka v tom případě je ale šest tisíc málo na nové kolo
@bublinkakocicka a jinak musím se zepotat.jela si někdy na kole?že tvrdíš že váha tě nezajímá?protože ta váha je důležitá i na jízdu né jek když ho dítě nosí nebo tlačí jak píšeš
@janina228 jako já tohle nechápu.pochopím že má někdo zásadu jen nové ono se to u těch drahých kol i vyplatí protože to za dobrou cenu prodáš ale napsat že váhu neřeší ale důležité je aby bylo nové?a pak do toho ještě tahat že někdo nekoupí nové proto že kouří,néé někdo radší koupí z druhé ruky a kvalitní
@bara88 Joo já si myslela pro dceru na woom.. klidně bych ho vzala i z veteše,jen by někde muselo být 🙈.. a když už se někde objevilo na bazaru (nový v ten čas nebylo stejně k sehnání),tak bylo i třeba za 10 000.. takže jsem se vrátila na zem a pořídila jen lehké..ale fakt bych nechtěla,aby dcera jezdila na skoro stejně těžkým kole jako je ona sama🙈😂
@bublinkakocicka za 6000 kvalitní nové kolo neseženeš.. max ten decathlon, sportissimo a ty jejich privatní nekvalitní základní řady.. ale bude nové a ne ruzove :D
@bublinkakocicka takže... Pokud nenávidíš bazarové věci, asi víš, že nové se kupují v obchodě. Protože netuším, odkud jsi, mužem ti poradit max. "obchod s kolama" - kde jinde bys ho chtěla kupovat? A po posledním příspěvku...přiber pravidla pravopisu.
@bublinkakocicka my koupili v cykloshopu. Měli tam kola v komisním prodeji. Vel. 20 krásné zachovalé, po servise.. 🙂