Dětské hřiště Wickey - zkušenosti

klaradolf
24. dub 2019

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s nákupem dětského hřiště od firmy Wickey? Děkuji.

rajecka
24. dub 2019

Taky mě zajímá..... Líbí se mi, ale cena mi přijde podivně nízká oproti konkurenci a nelíbí se mi platba 100% předem. A firma nemá v ČR žádnou pobočku, jestli se nepletu, komunikuje se jen s Německem, recenze jen na jejich webu..... Nevím no, není to zas tak málo peněz, aby člověk trnul, zda zboží dostane nebo ne......

tervi
24. dub 2019

@klaradolf S dovolením se zaháčkuji. Také po něm pokukuji a uvažuji stejně.

petronelka20
24. dub 2019

Take to na me vecne vyskakuje na netu, ale zkusenost s nim nemam. Pokud mas ale aspon trosku sikovneho manzela, tak ho zvladne postavit sam a udelate si ho podle sebe, prizpusobite si vysku, co kde chcete....

mish_ka
24. dub 2019

@rajecka máme od nich pískoviště. Přišlo v termínu a v pořádku, dřevo je moc hezké a i ta impregnace je fajn, návod dostačující. Hřiště možná někdy dobudoucna 😊

slunecnice358
24. dub 2019

@klaradolf tak to by mne taky zajímalo? 👍🏻👍🏻 Koukala jsem na www a líbí se mi... zkušenosti by mne taky pomohly pro rozhodování.

slunecnice358
24. dub 2019

@petronelka20 🤣 kdyby na to můj muž měl čas určitě by to zvládl. To ano...

klaradolf
autor
25. dub 2019

Takže nic. Hold to zkusíme a uvidíme. Až budu vědět co a jak, budu vás informovat. To, že si hřiště koupíme neznamená, že nemám šikovného manžela, šikovní jsme oba dost, ale kuchyň si také nevyrobím sama, protože to je jednoduché, když chci, aby to něco splňovalo a vydrželo....

slunecnice358
25. dub 2019

@klaradolf dejte prosím vědět. Děkuji

orinerie
25. dub 2019

převážně mají dobré recenze, ale jak kdo :/ tolik by si snad ale sami nenapsali, ale člověk nikdy neví. Osobní zkušenost nemám ...https://de.trustpilot.com/review/wickey.de https://www.ekomi.de/bewertungen-wickeyde.html

klaradolf
autor
26. dub 2019

@orinerie to jsem prave procitala. Jsou spojeni jeste s jinou firmou na vyrobu hrist a ti maji take silenou hromadu recenzi,v drtive vetsine pozitivnich. Zkusili jsme poslat platbu,tak se zaciname modlit. 🙏😊

tervi
27. dub 2019

@klaradolf Dejte pak prosím vědět. My ještě uvažujeme o Marimexu.

adrianso1
28. dub 2019

také mě zajímá...dnes chci objednávat...kvalita asi není tak jako z masivu, ale za ty peníze...

klaradolf
autor
29. dub 2019

@adrianso1 My objednali a zaplatili,ted cekame na potvrzeni o prijeti platby a pak uvidime. Prave,cena krasna a hriste jsou jina,nez se prodavaji na ceskem trhu, to se mi libi.

adrianso1
29. dub 2019

@klaradolf také jsem dnes objednala a zaplatila...tak si pak můžeme dát vědět 🤩

klaradolf
autor
30. dub 2019

Tak dnes potvrdili prijeti platby,tak uz jsem o neco klidnejsi. 😊🙏

klaradolf
autor
3. kvě 2019

@adrianso1 Uz mi psali,ze budou hriste posilat 12.5. Zacinam se tesit. 😊

cokolentilka
3. kvě 2019

@klaradolf mohla bych vás poprosit o odkaz na to hřiště? Děkuji 😊

adrianso1
3. kvě 2019

Také pro nás budou expedovat 12.5.

bamak
7. kvě 2019

@adrianso1
@klaradolf ahoj. Mohu poprosit o zprávu až hřiště přijde? Jaká je kvalita....pořád vahame, přece jenom posílat případnou reklamaci takového kolosu někam do Německa. Moc děkuju.

adrianso1
7. kvě 2019

@bamak určitě napíšu...dnes jsem s nima řešila záležitost: máme objednaný zahradní domek se skluzavkou, 2x houpačka, horolezecka stěna...chtěla jsem dodatečně vyměnit jednu houpačku za provazový žebřík- NELZE. Nelze ani přiobjednat a přibalit k domečku. Musím udělat novou objednávku, která bude vedená jako nová a bude mne vyexpedovana zvlášť tzn. platba dopravného 😫. Tak jsem se na to vykašlala a dokoupim tady...takže výsledek: je dobře že komunikují, horší je, že zákazníkovi vstříc nevyjdou.

bamak
8. kvě 2019

@adrianso1 díky za info a prosím napiš až hřiště dovezou. Moc děkuju.

mandatovai
10. kvě 2019

Zdravím, tak my jsme také zakoupili hřiště! Dnes dorazilo, no balení katastrofa, obal roztrhaný, tak snad nebude nic poškozeno. Ale už mě zarazilo, že hřiště s domečkem, klouzačkou a dvěma houpačkami je na malé paletce. No uvidíme až postavíme.
Jinak komunikace katastrofa. Nedodrželi termín dodání. Je psáno 9-14 dní, nám dodali za 23 dní. To bych ještě i překousla. Ale přišel mi email, že zboží opustilo sklad a že mne někdo bude kontaktovat aby domluvil přesný termín dodání. No a ejhle, nic nic a za dva dny mi ráno volá borec, vezu vám klouzačku, za hodinu jsem tam. No dobrý, já jsem na mateřský ale bejt v práci, tak ho pošlu k šípku.
Až postavíme, dám sem fotku

adrianso1
10. kvě 2019

@mandatovai trošku se bojím 😨

bamak
10. kvě 2019

@mandatovai moc děkuju. My chodíme oba do práce....trochu problém by to byl. Pozdější termín by mi taky nevadil.... Jen ty nervy, jestli to vůbec přijde. Začínám pro hu pochybovat. Četla jsem recenze, že dřevo přišlo úplně mokré....

adelinka89
10. kvě 2019

My jsme moc spokojený. Sice přišlo o 6 prkýnek míň (střecha domečku),tak jsme je za pár korun dokoupilii v Hornbachu a dobrý 👍

tervi
10. kvě 2019

@adelinka89 A kvalita prosím? Já se stále bojím objednat, protože nechci za 2-3 roky kupovat nové...

adelinka89
10. kvě 2019

@tervi no kvalita,já bych řekla,že životnost bude opravdu max.ty 3 roky

tervi
10. kvě 2019

@adelinka89 Děkuji za ujištění.🤔🙂

bamak
11. kvě 2019

@adelinka89 opravdu to vypadá s kvalitou tak špatně? Proč myslíte? Je dřevo tenké? Nebo popraskané?