Dětské herny Praha 2019. Máte tipy?

journals
30. říj 2019

Začíná přituhovat a tak jsem se začala poohlížet po nějakých hernách v Praze. Budu ráda za sdílení zkušeností s dobrými místy pro prťata v Praze - herny, koutky, cokoliv. Ideálně pro ty nejmenší 🙂 děkuju všem za tipy (ideálně z poslední doby).

vejik85
30. říj 2019

@journals Veselý Králíček - Praha Radotín

priscilla90
30. říj 2019

Cafe Koala v Hostivaři je super. Milujeme to tam. Ale dceři budo už 3. Nicméně pro nejmenší tam mají velkou část vyhraněnou. Další je Coolnicka ve Vršovicích. Spis menší, ale taky fajn.

cilkat
30. říj 2019

Mám v plánu zkusit centrum Paleček na Flóře... Znáte některá?

lenbo
30. říj 2019

Chaloupka na Antala Staska nebo Time out v Centru Chodov (je ale dost drahy). Kavarna Why not Spejchar v Seberove ma maly detsky koutek a venku auticka na baterky, a o patro vys masaze a kosmetika 🙂. Hotel Julis na Vaclavskem namesti. Teda zalezi i na veku ditete. Nebo v Letech (uz dost mimo Prahy) je ted Mestecko.

leneee
30. říj 2019

@cilkat my do RC Palecek chodili s dcerou na kurzy, hernicka je mala, spis pro mensi deti,ale tim ze je mala,tak mate prehled at je dite kdekoli a urcite doporucuji vyzkouset.

journals
autor
30. říj 2019

Moc děkuju všem za tipy! Některé znám, některé ne 🙂 určitě bude fajn přidávat další zkušenosti, věřím, že to ocení víc maminek 🙂 Díky!

journals
autor
30. říj 2019

Paleček se mi dost líbí, ten určitě vyzkouším 🙂