Dětská kuchyňka, která bliká a dělá zvuky. Jakou můžete doporučit?

petagr123
4. říj 2019

Zdravím,

Poprosila bych vás o radu… Chtěli bychom dceři (prosinec 2roky), koupit na Vanoce kuchyňku. Už pár dní sleduji různé e-shopy, ale ja bych nejraději kuchynku vybrala fyzicky v obchodě abych viděla jestli dela nějaké zvuky. Zatím jsem nakloněna k plastové kuchynce z důvodu, ze dela zvuky, blíka a to dcera ma ráda. Máte někdo nějaký přesný typ kuchyňky, která by nám mohla vyhovovat? Nebo nějakou radu podle ceho vybirat? Předem moc dekuji.

levinstonka
4. říj 2019

@petagr123 my máme tuto, zvuk dělá jen plotýnka, syn si s ní vyhraje každý den

summer2012
4. říj 2019

Babička pořídila podobnou jen trochu větší na chalupu a vyhrají si s ní všechna čtyři vnoučata(Holky 1 a 4 roky, kluci 2 a 5)...za mě prakticky kterákoli od Smoby je super 👍

ewkad
5. říj 2019

Máme z loňska z Lidlu. My jsme spokojeni, je teda dřevěná... Ale má digestoř (svítí a má zvuk jak větrák), sporák (svítí a vrčí), trouba (svítí, a tiká jako minutka, pak cinkne), mikrovlnka (svítí, pípá)... Na předloňskou sérii byly stížnosti, my z té loňské jsme nadšeni. V kuchyňce bylo vybavení - pánvička, hrnec, nějaké metličky.

petagr123
autor
5. říj 2019

@ewkad Dobrý den, tak to jste me velice potěšila, ja si pravé myslela, ze ty dřevěné zadne zvuky nedělají.

petagr123
autor
5. říj 2019

@levinstonka dekuji na smoby jsem se taky divala, jen je skoda, ze v žádné prodejně jsem kuchynku nevidela fyzicky výstavenou

petagr123
autor
5. říj 2019

@summer2012 moc dekuji

petagr123
autor
5. říj 2019

@ewkad akorát zrada, na e-shopu lidl ma pouze plastové

lucie_j
5. říj 2019

@petagr123 počkala bych na vánoční katalog hraček, třeba ji zase budou mít.