Zdravím,
Poprosila bych vás o radu… Chtěli bychom dceři (prosinec 2roky), koupit na Vanoce kuchyňku. Už pár dní sleduji různé e-shopy, ale ja bych nejraději kuchynku vybrala fyzicky v obchodě abych viděla jestli dela nějaké zvuky. Zatím jsem nakloněna k plastové kuchynce z důvodu, ze dela zvuky, blíka a to dcera ma ráda. Máte někdo nějaký přesný typ kuchyňky, která by nám mohla vyhovovat? Nebo nějakou radu podle ceho vybirat? Předem moc dekuji.
Babička pořídila podobnou jen trochu větší na chalupu a vyhrají si s ní všechna čtyři vnoučata(Holky 1 a 4 roky, kluci 2 a 5)...za mě prakticky kterákoli od Smoby je super 👍
Máme z loňska z Lidlu. My jsme spokojeni, je teda dřevěná... Ale má digestoř (svítí a má zvuk jak větrák), sporák (svítí a vrčí), trouba (svítí, a tiká jako minutka, pak cinkne), mikrovlnka (svítí, pípá)... Na předloňskou sérii byly stížnosti, my z té loňské jsme nadšeni. V kuchyňce bylo vybavení - pánvička, hrnec, nějaké metličky.
@levinstonka dekuji na smoby jsem se taky divala, jen je skoda, ze v žádné prodejně jsem kuchynku nevidela fyzicky výstavenou
@summer2012 moc dekuji
@petagr123 my máme tuto, zvuk dělá jen plotýnka, syn si s ní vyhraje každý den