Ahoj holky, poprosím o radu, Kiliána už začíná zajímat odrážedlo, nějakej tip na ověřenou značku dětské helmy? Max do dvou tisíc, jestli by to šlo.:D na bezpečnosti šetřit nechci, ale do tohohle rozsahu by to bylo ideál :D
Aby šla polohovat, měla kšiltík kvůli obličeji aby byl chráněnej při pádu, nějaký odvětrání, dobře vystuženej vnitřek atd. Líbila se mi tahle, ale jestli mate tip na něco lepšího, sem s tím 🙂 Moc Vám děkuju.🙂
@journals Ježiši marja, to je přesně to, co by se nemělo stávat..🫣 Já se v tom vůbec nevyznám prave.. mne se líbila ta blikacka ze tam jde dat, ale jinak nevim. Moc dekuju .🙂
@pampeliska1313 blikačku si tam klidně dáš svojí, to je to nejmenší
https://www.foxholeshop.cz/detska-prilba-o--nea...
Už nebudu spamovat radši.:D
@pampeliska1313 Mám vyzkoušený helmy Alpina, Abus i Uvex jsme meli. Abus ma také integrovanou blikacku (některé typy). Nemam moc rada zapínání na klasickou prezku kvuli skripnuti, ale vsechno lze natrenovat. Ale o magnetu (viz. vyse) slysim prvne. Tipuji, ze moc helem timto zapinanim nedisponuje a nebo se pletu. Rozhodovala váha a jak helma sedla. Nestandardum se kupuje proste hur…
Chce to prostě zkoušet. Syn má nějakou atypicky sisatou hlavu asi, protože mu skoro nic nesedelo
Je dobré vybírat i podle tvaru hlavy. Moje děti mají šišatou, helmy mají Abus.
@pampeliska1313 Uvex je jedna z nejbezpecnejsi helem, spolecne s Giro nebo Woom.
Nejdulezitejsi je ale, aby helma spravne sedela a byla spravne utazena 🤷
@pampeliska1313 musíte vyrazit vyzkoušet, určitě ne online. Každý má jiný tvar hlavy. A pak dbát na to, že je dobře utažená, jak na hlavě, tak pod bradou.
podle hlavy ..my jsme spokojeni s ked a starsi ma puky
My máme Uvex a super.
Oxelo z decathlonu jsou fajn
Zkouseli jsme v Radotine a mame Giro
S uvexem máme špatnou zkušenost, při pádu syna ošklivě zranila. Za sebe doporučuji koupit s magnetickým zapínáním