Ahoj, syn začal projevovat zájem o deskové a společenské hry. Máme krtečkovo člověče nezlob se (nebo tak nějak), pexeso a rád skládá puzzle. Mate prosím tip, co by se tříletému klukovi mohlo líbit? Děkuji 🙂
Dcera stejně jako já má ráda klasický postupovačky start - cíl s kostkou. Sem tam nějaký zádrhel, zkratka. Nic složitého. V tomhle ohledu určitě doporučuji mrknout na Dino, dělají přesně takovéhle hry.
Super jsou hry V kostce. Není to úplně deskovka, spíš kartičkovka.
Me se vzdycky hrozne libilo Pojd si hrat jako male holce.
Dcera ráda hraje Černý Petr, Moje první hry, puzzle Ledové království a pod stromečkem najde Příšerky ze skříně....také se ráda nechám inspirovat. Ve školce mají od Albi V kostce Pohádky (a ta se jí líbí).
Ještě jsou super hry od efka.
Ještě hrajeme Skákající králíček
Podívejte se na facebookovou skupinu deskovky pro tri bratry.Tohle se tam řeší skoro denně, je tam spoustu tipů na hry. Je to skvělá skupina😊
@biton Toho skákajícího králíčka jsem koupila teď k Vánocům pro tříleťáka a všimla jsem si teď, že píší že je od 4+. Baví to tedy i tříletého?
@kassandra1 dcera to dostala loni k Vánocům (v té době ji bylo 2,5) a byla z toho nadšená (upravili jsme si tedy pravidla - netočilo se kolečkem a vyhrál ten, komu ten králíček vyletěl - nikdy se nám ho nepodařilo chytit 🙂 ). Hrajeme ho stále, jen stále nám nejde ten králíček chytit 🙂
Priserky zpatky do skrine, duha, moje prvni obrazky v kostce, ovocny sad
Jo a jeste hrajeme dobble
Gargamelova past. Píšou od 5 let, ale moje děti zvládaly od 3 ler v pohodě.