Maminky, nemáte prosím tip ne deskovku pro předškoláky, která je hodně zábavná? Ne tip člověče, kdy se jen jede figurkou.
@kspp1 Za mě doporučuji Super Farmář. V tomto věku jsme si sami trošku upravili pravidla. Přece jenom když nám liška sežrala všechny zajíce, tak byl trošku problém. Tak jsme měli v pravidlech, že sní třeba jenom tři.
za mě taky super farmář, pak na plnění úkolů není špatný Obchod od Albi a letos mám připravené Ubongo... Zaujalo mě ještě Umí prase létat..
U nás jsou nejoblíbenější Osadníci z Katanu.
Dobble.
Ubongo, vojna lodi
Activity junior, Samaja, Osadníci, Kuřecí olympiáda
Kromě výše uvedených doporučuji Labyrint, je tam jiný princip než u spousty her, to se mi líbi. Pak z dalších oblíbených Panika v ZOO, Cortex, Cink.
Labyrint je super, jen nevím, jestli se dá ještě někde koupit, máme ho déle, resp. měli jsme, je teď nezvěstný ☹
@kspp1 Já si zase nejsem jistá, jestli myslíme stejný labyrint, my jsme měli tento https://www.navody-online.cz/deskova-hra-ravens... Děti to bavilo hodně a od těch 6 už to zvládali.
@kspp1 jestli se ptáš na ten labyrint, tak ten máme od předloňských Vánoc, kdy měla mladší čerstvých 6 a zvládala to. Ale zase je zvyklá na složitější hry, tím, že hrajeme hry spíš podle starší.
@llluckaaa to je nějaká speciální verze pro dva, ne? Ten neznám, my máme tento https://stolni-hry.heureka.cz/ravensburger-laby...
existuje i nějaká verze junior, ale my máme tu standartní.
U nas nejvice vede Karak, ted vyslo rozsireni tak jezisek uz dostal ukol, dale pak kingdomino, carcassone, ubongo, labyrinth, leo musi ke kadernikovi, tajna vyprava čarodějů, port royal, osadnici junior, Ticket to ride junior, medved wrr, sedm draku...
@betelgeuzz Ten váš neznám zase já. My máme nějakou starší hru, je pro dva, staví se tam cesta, po které se musí dojít k pokladu. Kdo ji postaví dřív, získává ten poklad.
Děkuji všem, z toho už se dá vybrat 🙂😉
@kspp1
me tedka napadl dobble
Monopoly junior, activity, dělají i dostihy junior, taky máme z pohádky do pohádky.