Desková hra pro 6leté. Máte tip na nějakou zábavnou?

kspp1
15. lis 2019

Maminky, nemáte prosím tip ne deskovku pro předškoláky, která je hodně zábavná? Ne tip člověče, kdy se jen jede figurkou.

lucifux
15. lis 2019

Monopoly junior, activity, dělají i dostihy junior, taky máme z pohádky do pohádky.

barborka09
15. lis 2019

@kspp1 Za mě doporučuji Super Farmář. V tomto věku jsme si sami trošku upravili pravidla. Přece jenom když nám liška sežrala všechny zajíce, tak byl trošku problém. Tak jsme měli v pravidlech, že sní třeba jenom tři.

janulkav
15. lis 2019

za mě taky super farmář, pak na plnění úkolů není špatný Obchod od Albi a letos mám připravené Ubongo... Zaujalo mě ještě Umí prase létat..

jaja01k
15. lis 2019

U nás jsou nejoblíbenější Osadníci z Katanu.

luckapol
15. lis 2019

Dobble.

lucie1979b
15. lis 2019

Ubongo, vojna lodi

sister05
15. lis 2019
bajlena
15. lis 2019

Activity junior, Samaja, Osadníci, Kuřecí olympiáda

kspp1
autor
15. lis 2019

@jaja01k už u tak malých?

betelgeuzz
15. lis 2019

Kromě výše uvedených doporučuji Labyrint, je tam jiný princip než u spousty her, to se mi líbi. Pak z dalších oblíbených Panika v ZOO, Cortex, Cink.

aneta15
15. lis 2019

@kspp1 u nás vedlo carcasonne a dixit. Kolikrát jsme koukali,co dokázali vymyslet

sweetest
15. lis 2019

@sister05 Tyyyyy brďo!!! ...to je sbírka. Až budeš něco prodávat, vzpomeň si na mě 😀 😀 určo něco odkoupím 😉

llluckaaa
15. lis 2019

Labyrint je super, jen nevím, jestli se dá ještě někde koupit, máme ho déle, resp. měli jsme, je teď nezvěstný ☹

kspp1
autor
15. lis 2019

@llluckaaa je super, jen si nejsem jistá, jestli je už vhodný, dceri 6 bude na jaře.

llluckaaa
15. lis 2019

@kspp1 Já si zase nejsem jistá, jestli myslíme stejný labyrint, my jsme měli tento https://www.navody-online.cz/deskova-hra-ravens... Děti to bavilo hodně a od těch 6 už to zvládali.

betelgeuzz
15. lis 2019

@kspp1 jestli se ptáš na ten labyrint, tak ten máme od předloňských Vánoc, kdy měla mladší čerstvých 6 a zvládala to. Ale zase je zvyklá na složitější hry, tím, že hrajeme hry spíš podle starší.

betelgeuzz
15. lis 2019

@llluckaaa to je nějaká speciální verze pro dva, ne? Ten neznám, my máme tento https://stolni-hry.heureka.cz/ravensburger-laby...
existuje i nějaká verze junior, ale my máme tu standartní.

sister05
15. lis 2019

@sweetest to neklapne, jsme krutoprisni hráči 😂😎 gemblime co to dá 😂😂😂

pospis
15. lis 2019

U nas nejvice vede Karak, ted vyslo rozsireni tak jezisek uz dostal ukol, dale pak kingdomino, carcassone, ubongo, labyrinth, leo musi ke kadernikovi, tajna vyprava čarodějů, port royal, osadnici junior, Ticket to ride junior, medved wrr, sedm draku...

llluckaaa
15. lis 2019

@betelgeuzz Ten váš neznám zase já. My máme nějakou starší hru, je pro dva, staví se tam cesta, po které se musí dojít k pokladu. Kdo ji postaví dřív, získává ten poklad.

kspp1
autor
16. lis 2019

Děkuji všem, z toho už se dá vybrat 🙂😉

zelenaesmolda
16. lis 2019

@kspp1
me tedka napadl dobble

toponlineobchod
Odpověď byla odstraněná
Zobraz