Tak letos jsem fakt bezradná........malá dostane aktovku, penal atd. do školy, ale co dál..... Máte nějaké tipy? Případně alba tady na MK?
Klukovi - Lego, Boffin, Merkur, nějakou pěknou encyklopedii, koloběžku, stolní hru třeba Carcassonne nebo Dobu kamennou, Pravěkké akvárium..
Holčičce - nějaké sady na vyrábění, zažehlovací korále, puzzle, kolečkové brusle, Smart hru od Mindoku, stolní hru třeba Labyrint, Hej to je moje ryba, Mondo, Ubongo...
U nás taky aktovka. Pak koloběžku/ odrážedlo, je to 2v1, viděli jsme to na dovolené a oběma se to moc líbilo. Jmenuje se to scoot & ride. Pak opravdový diadém ( kovový s " diamanty") k tomu tutu sukni. Barbie. Knížku....
Včera měla narozky a největší úspěch měl od babičky veliký stojící kůň s nosností 100 kilo, je velký jak doga, a to doslova. Pak zpívající a svítící monsterska. A velká kniha se samolepkami - dinosauři. Holce je 6.
@missa111
Teď koukám na to vozítko, ale nějak mě to neoslovilo, hodně jsou videa s malýma dětma, tady jsem našla trošku větší holčičku, ale to odrážedlo mi přijde takové divné pro větší děti.
Moje dcerka (5,5 let) dostane hru Samaja a hodne veci s My little pony. A syn (8let) dostane batoh na vylety s krouzkem, kam chodi, encyklopedii o vesmiru, aj.
Kluk 8 dostane mj luk a sipy 😉 dobrou knizku,zrejme o plazech,holka 6 koleckovy brusle a nejakou paradu .
Ja budu holce (v prosinci 7) kupovat paravan do pokojicku,jinak z hracek mam vybranou tu opicku na prst,tutu stavebnici,nejake knizky,obleceni..
Loni jsme kupovali aktovku 😉
https://aukro.cz/hit-opicka-interaktivni-opicky...>%2BHračky%2B>%2BVzdělávací%2C%2Bkreativní%2B>%2BHudební%2C%2Bzvukové%2Bhračky&utm_term=
Kluk nevím, sama mám problém vymyslet pro dceru 10 (mobil teď dostala, zpropadený narozeniny v listopadu 🙂). Pro obě knížky, oblečení.
Pro malou 5,5 Lego, kostým, hra Hádej kdo, Little Pet Shops.