Dárek zoo. Nevíte o něčem?

adelait
5. lis 2021

Ahoj, můžete mi prosím pomoct? Chtěla bych své 3leté dcerce koupit nějakou velkou zoologickou zahradu. Nemáte doma nějakou? Moje představa je, aby byla velká cca jako třeba půl jídelního stolu, měla spoustu ohrádek, zvířátek a tak... Bohužel na internetu nemohu nic najít, nevíte o něčem? Moc děkuji za radu🙂

konidana
5. lis 2021

@adelait dcerka si zoo stavela sama. Mela mraky plastových zviratek a vybehy a ohradky a cesticky byly ruzne z kostek, ze spejli , bazen byl list papiru a tak. Kolikrat to mela pres pul pokojicku. Podle mne to je mnohem lepsi nez nejaka hotova zoo.

patapuf
5. lis 2021

Ahoj. My si s dcerou často hrajeme na farmu a dcera staví ohrádky z lega dupla a moc ji to baví. Je dobré, že se dají kupovat jednotlivé kostičky. Nakoupila bych hodně lego zvířátek, podložek, nějakých plůtků, krmelců, kytiček apod. Takovou vlastní sadu. V minulosti jsem využila i bazar lega a spokojenost. Kdybys narazila na něco zajímavého ty, tak budu ráda taky za tip.

matkacekatelka
14. lis 2021

Playmobil farma. Jsou to spíš stáje+ohrádky a vlastní kreativita👍

nazka
14. lis 2021

@adelait mrkni na Playmobil, je krásná. Výběhy se dají různé dokupovat.

matkacekatelka
14. lis 2021

Fisher price Zoo / farma vzpoměla jsem si, že to měla sestřenka, ale už je to dlouho, nevím zda se prodává