Ahojky co jste dostali na první rok???Vůbec nevím co mám chtít pro msvého synka,dostali jsme odrážedlo a dal??? 😒
My budeme porizovat/nechame malemu koupit neco z nasledujicich veci: bazenek s balonky, teepee nebo maly stan, takovou tu spiralu, do ktere se hodi kulicka a pak krouzi dolu, vozik z IKEA, drateny labyrint (taky IKEA), zlatym hrebem bude jednoznacne Tatra... Take mu nechavam sit textilni panenku, ktera by ho mela trochu pripominat.
U nás by měl v tomto věku největší úspěch obří pytel křupek 😀 Záleží na tom, jak je na tom klučík motoricky a jestli vám záleží na tom, aby byl schopen vše používat ihned nebo nevadí, když bude něco třeba půl roku ležet. Fajn mi přijdou auta zn. Lena, zatloukačka, látkový tunel, knížky...
Zdravím🙂 Já jsem tomu svojemu malému pořídila kreslící zvířátka. Chudák už nevěděl kde má čmárat:p Zvířátka jsou úplně supr. Koupila jsem hned tři. I když je zvířátko umývací, myslím že se časem barva zažere.Nicméně je to teď jeho nejoblíbenější hračka🙂 Takže doporučuji. Mají je dokonce ve slevě na: https://www.krasaprozeny.cz/Slevy-a-vyprodej/VY...
Co potřebujete? Co má rád,s čím si hraje?to byste měla vědět sama...super jsou hračky vydávající světla a zvuky, interaktivní stolek, choditko co dítě tlačí...je toho spousta😂 já bych hned věděla co vše chtít
Na klasické odrážedlo mi přijde malý