Prosím o radu, manžel má z prvního vztahu holčičku, příští měsíc jí bude 8 let. Nevíme co k narozkám, hračky jí už nějak moc neberou, navíc jich má plný pokojík jak u nás, tak u své maminky. Tablet má, mobil má....
Napadla mě mp3, opravdu nevím. Tak prosím o radu kdo má podobně stejně staré dítko, třeba mě inspiruje 😉
No možná by to nebylo úplně špatné, ale je dost zhýčkaná no, na dárek asi bude čekat. A jelikož jsou rodiče odděleni, tak ji do kina, na večeři berem celkem často :( Ale mohli bysme udělat narozeninový den, nějak tomu podobný. Není to špatný nápad, díky. Ale není to úplně ono. Každopádně něco si z toho vezmu 🙂
Mp3 ne, když má mobil a tablet, může si muziku pustit tam. Foťák? Barbiny, dům pro ně? Lego friends? No, vlastně píše, že hračky ne.. Co zvířátko? Třeba sneci, ryba
Tak mp3 by třeba nebylo špatný, ale to už má většina mobilů, aby to užila. No já nevím, moje derky si k vánocům přejí elektrický kartáček na zuby 😀 Nebylo by lepší ji vzít do města, at si sama vybere ? 😉
Mno a co nějaký zážitek, když všechno má?? Nebo třeba jí vzít na celej den do města - ke kadeřnici, koupit jí nějaké oblečení co si vybere a pak třeba na večeři, do kina... Nebo nějakej výlet kterej by se jí mohl líbit.. Já mám pocit že moje děti mají raději takovéto dárky, než vyloženě nějaké zabalené hračky...