Ahoj, prosím o tipy na vánoční dárky pro kluka 6-7 let. Jsem už trochu bezradná. Děkuji. V.
lego je jasná věc, to musí být, to je pravda, jen jsem chtěla něco na překvapení, něco, z čeho by byl paf, no..
Třeba stavebnice merkur. Kolo. Či jiné sportovní náčiní tedy pokud rád sportuje...
kolo má, i koloběžku, merkur je ještě těžký..no je to složité
Naši kluci rádi Dixit deskovou hru 🙂 ale chápu,já taky nikdy nevím,navíc dostavají plno dárků od rodičů,babiček a to je pak těžký.
Bryle na nocni videni? Mivaji ve vetsich hrackarstvich...
Náš hlavní dárek pro 6,5letáka bude dalekohled, ale takový ten na trojnožce, žádná hračka, dá se s ním pozorovat opravdu daleký vesmír. Snad se mu bude líbit. Pak mezi babičky rozhodíme to, co si přál. Podmořské lego, chemická a mýdlová laborator, 3D puzzle dinosaura. S Merkurem ještě taky vyčkávám, tak 1-2 počítám. Kolo dostane k narozkám v dubnu, už je mu stávající malé.
Taky mám kluka 6,5 let. Slavíme vánoce s babičkou a se strejdou a švagrovou, takže dárky jsou za všechny. Dostane menší lego Starwars - toho černého se světelným mečem, všeobecnou encyklopedii, fotbalové povlečení a fotbalové hodiny na zeď, plyšáka - hrozně rád se s nimi mazlí a všechny má v posteli 😀, hru Tik tak bum. A jako hlavní dárek 7" tablet od Lenova. Nechtěla jsem mu ho původně koupit, ale vzhledem k tomu, že nemáme doma ani PC, ani tablet ani notebook, tak jsem nakonec usoudila, že proč ne. Už jsem mu tam stáhla hry, ty co vím, že ho budou bavit a taky naučné. Má to dětský režim, a nastavila jsem na max. 1 hodinu denně a pak se mu vypne 😎, bez přístupu na internet.
My asi půjdeme do stavebnice www.mojepony.cz
asi z toho při rozbalení PAF nebude, teprve bude muset přijít na to její kouzlo, ale to snad nevadí
někdy jsou děti paf z úplné blbiny
syn k narozeninám dostal svítící baterku na ruční pohon a úplně ji miluje 😀
K dostání např v decathlonu
Tu baterku jsem videla v ikei,budu kupovat..ma ale jeste 3leteho brachu,tak taky neco co mu ten mladsi hned nerozbije..problem je v tom,ze vybiram darky za vsechny pribuzne
Moc ale vsem dekuji za napady
Můj šestiletý syn dostane - lego (celkem asi tři krabice), tablet, vysílačky (ty jsme dneska zrovna s manželem zkoušeli a tipuji, že to bude top dárek 🙂 ) baterku, 3D puzzle, nějaké maskované oblečení, funkční oblečení na sport a rostoucí svítící krystal. Jsou to dárky od nás, od babiček a od manželovy sestry.
U nás vedou vlaky. Uvažuju nad něčím takovým: https://www.hptonery.eu/cz-detail-901907642-souprava-brio-elektricky-vlacek-na-dalkove-ovladani.html
U nas lego, transformer, nerf. Pro 6 leteho spis musim eliminovat
dnes jsem koupila albi elektronickou tužku, pro malého tříléťáka Snadné hraní a pro toho šestiletého Svět zvířat, pokud je to chytne, tak třeba k narozeninám dostane Angličtinu. Máte ji někdo doma, jste s ní spokojení?
No my to máme doma letos trošku těžší. Kluk už je poněkud větší a z různých skládaček nebo knížek už moc nadšený není. Co tak říkal, tak chce S.W.A.T. tričko https://www.armytrika.cz/tricko-swat-special-weapons-and-tactics.html nebo něco podobného a k tomu mu koupíme asi i nějakou počítačovou hru. Nejvíc by si asi ale přál nový telefon. Chtěl by už nějaký kvalitnější ať se může před kamarády chlubit a hrát na něm hry a tak podobně. Jenže nevím, máme docela starost, že mu koupíme nějaký dražší telefon a on ho za měsíc - dva někde ztratí. To bych ho snad přerazila... ale zase na druhou stranu se musí naučit zacházet s dražšími věcmi. Když ho ztratí dostane starou tlačítkovou Nokii a může se jít klouzat :D No nevím, ještě se budeme muset rozhodnout...
Samozřejmě lego, pak jsem kupovala stavebnici Walachia, je ještě jedna, kde se staví z cihliček a "malty", stolní hokej/fotbálek, elektronická stavebnice Voltík, vděčné jsou encyklopedie a knížky pro malé zálesáky 😉