Dárek pro 5měsíční miminko, jaký se vám osvědčil?

haniik1
11. lis 2016

Ahojda maminky,
prosím Vás touto cestou o radu, jaký dárek se Vám opravdu osvědčil pro asi 5 měsíční miminko. Na trhu je spousta hraček, ale opravdu nevím, co tak malému mimi udělá radost, nebo spíš co je nejlepší pro jeho rozvoj. Moc děkuji za pomoc!!!

hanicka_langova
11. lis 2016

Každé mimi je jiné, ale dcerce se v tomto věku dost líbila ta měkká kostka co lze kousat. Pak z DeeMka ta dirkovana koule. Pěnova knížka z tou si hraje pořád a velkou parádu dělají klasický chrastitka.

evastistko
11. lis 2016

http://www.utricertiku.cz/ Tam jsem si koupila detskou deku pro rozvijeni motoriky a naprosta spokojenost,ale maji toho vice,kdyztak kouknete treba se vam neco zalibi 🙂

kokykyko
11. lis 2016

Ja nasi holčičce vlastnoručně usila polštářek. Není to nic těžkého. Jde o to ze ho nedá z ruky. Nosí ho všude uz dva roky. A ja jsem pyšná ze tu osklivou zmackanou kocku ma tak rada. treba na ni za deset dvacet let bude vzpominat.

pandice
11. lis 2016

Náš malý se má za pár týdnů narodit, už teď pro něj máme dost věcí i nějaké hračky a knížky pro rozvoj mimina, takže na Vánoce jsem pro něj chtěla něco jiného i když jemu to asi zatím bude jedno 🙂 Tady na charitativním bazaru jsem pro něj vydražila háčkovanou dečku. Peníze jdou pro holčičku se zdravotním postižením, snažíme se doma podporovat různé neziskovky a tak a rádi bychom to časem předali i našemu synovi, tak začínáme už od mimina 🙂

haniik1
autor
13. lis 2016

Moc Vám všem děkuji za tipy, jste hodné...🙂