Ahoj, poraďte prosím zajímavý dárek ke 3. narozeninám pro kluka. Hraček i oblečků už má dost :( tak nějakou vychytávku? něco neobvyklého...?
Ahoj, já zatím děti nemám, ale 3 ročního kluka budeme také časem řešit. Nedávno mi ale říkala známá, že její synovec má fakt milión všeho - hlavně autíček - a že si nejvíce vyhraje v naprosto obyčejnými věcmi jako je odrážedlo atd. Že ani nějaké Transformes auto nemá úspěch, že si jej chvíli prohlíží a pak jej hodí do kouta. Kdežto na odrážedle že blbne třeba celý den. Nějaké Lego nebo Duplo kostičky už má? Ty jsou takové hravé, ale to předpokládám, že už také máte.
A co ho vzít na nějakou dětskou akci? Na autodráhu, do lunaparku, Dinoparku, na skákací hrad, prostě někam, kde se bude celý den bavit 🙂
@neyki To je super nápad 🙂 Udělat mu zážitkový den 🙂
@kusanagi87 Děkuji. 🙂 Já to vidím u svých neteří, hraček a knížek mají hodně. Když nějaká teta nebo babička neví, co jim koupit nebo se jim nechce nic vymýšlet, tak prostě koupí "něco v hračkářství".Navíc nedávno byly Vánoce, takže kupovat další dárky mi přijde takové zbytečné. A škoda.
Jako dárek jim ráda dám "Zábavný den s tetou". 🙂) Teď v březnu asi nebude tolik akcí, ale jinak přes rok bývá hodně takových venkovních aktivit - soutěže, dětské dny, stopovaná. Z toho si třeba odnese diplom, nějakou cenu, fotky a hlavně zážitky.
Teď jsem si vzpomněla na dřevěnou autodráhu, co jsem viděla u kamarádky synka, líbila se i mé dceři, tak jsem chvíli přemýšlela, že kdybych jí to pořídila, měl by radost i manžel 😀¨
To by se tříleťákovi mohlo líbit 🙂
co takhle maňáskové či loutkové divadlo? - i když i to je hračka
Pokud je takhle aktivní, tak bych se možná zkusila poptat, co z nějakýho sportovního vybavení nebo vybavení na nějaký aktivity nemá (brusle, koloběžku, hokejku s pukem...).
Ahoj pro upřesnění – je to dárek pro kamarádčina syna, tak potřebuji něco přinést na oslavu přemýšlela jsem už nad lístky do ZOO, ale tam mají permici… je nějaké jiné místo v Praze, kam děti rády chodí? Jinak všelijaké autodráhy, kuličkové dráhy a spol má…
originální mi přijdou osobní knihy http://www.modryslon.cz/cz/osobniknihy ale nejsem si jistá, že to 3 letý kluk skutečně ocení
Tak to si taky ráda přečtu. Ale je to těžké, pokud nechcete kupovat hračku ani oblečení... my jsme teď synovci kupovali Lego Duplo. Až bude větší, dostane i to klasické. Dobré pro kluky bývají i různé autodráhy. Ale pořád je to hračka, to je pravda...