Sháním něco pro holku 18m k svátku.Připadá mi že máme vše ale z ničím si nechce hrát.. 🤨 A nějaký typ na venkovní hračky? Auta,tatrovku,houpačku a pískoviště máme i hračky dal mě nic nenapadá..
Doma máme kreslení,knížky svojtka,kuchyňka,FP všechny hračky,míčky,auta,kroužky,panenku i kočárek,plyšáky,zvířátka a mě prostě uz nic nenapadá.. děkuji
K svátku za mě postačí nějaká zdravá varianta dortíku, u nás se na jmeniny dárky nedávají, jen přání a nějaká dobrota, nebo opravdu maličkost. Případně se můžete třeba nechat vyfotit fotografem, jet na výlet a podobně, pokud přeci jen něco. To mi přijde zajímavější🙂 ještě možná dětské bomby/pěny do vany, jestli se ráda koupe.
Duplo
Bublifuk je skvělý nápad. Nejdřív jí ho necháš zabalený prozkoumat a potom ukážeš bubliny. Časem doporučuju koupit nějaký strojek, co je bude dělat za tebe. U nás foukáním strávíme minimálně půl hodiny a běda jak mi to nejde. 😃
Hračky do vany/vody - kelímky, konvičku...
Co treba tubus susenyho ovoce z mixitu?
nebo třeba nějaký šatičky, 18, dítko stejně bude zajímat hlavně obal 😀 a šatičky by se líbit mohly a není to "krám, co doma jen leží" a využije se to.
Dcera (14 měsíců) teda miluje duplo, to má po starších a je to top od roka až po školní věk :D jinak obcas vezme na milost barbiny a občas vari v kuchyně (takže nějaké plastové jídlo a hrnce) ale nejvíc ji stejně zajímají věci co mít nemůže (ovladače, nádobí, odpadky :D )
Myslím, že je normální, že v 18 M u ničeho moc dlouho nevydrží. Jinak pokud má hraček hodně, může být přehlcená...
Teda za me neni uplne nutny svatky slavit. Ja nejradsi kupuju veci (hracky), tak jak se zrovna hodi.
K svátku nemusí dítě dostávat žádné velké dary, zvlášť takové malé dítě. Tomu stačí třeba presnidavka. Jinak já bych koupila knížku nebo bublifuk, nafukovací balónek. Víc bych to neřešila.