Dárek k narozeninám a Vánocům pro 3letého, co koupit?

miky31
3. říj 2014

Zdravím dámy, jsem nějak v koncích 😖
Syn bude mít 12.prosince 3 roky a pak jsou vánoce a já nevím co mu koupit. Bohužel je ještě v tom věku, kdy skoro nic nechápe a se vším jen tříská, rozbíjí....neváží si věcí ☹
Vím, že se dívá po dětech co mají to kolo bez šlapátek,ale pod stromeček se nám ho nechce koupit, protože do léta ještě povyroste tak aby mu nebylo malé a v zimě na něm jezdit nemůže.
Dámy poraďte co koupit aby ho to zabavilo a hned se nerozbilo....Podotýkám, že hraček máme opravdu hodně 😀

krystalka
3. říj 2014

@miky31 - ahoj, já bych mu to kolo bez šlapek klidně pořídila, syn ho měl od necelých 3 let...kupovali jsme ho na konci léta a i v zimě na něm klidně může jezdit, pokud nebudou závěje sněhu....jezdíme téměř celoročně, v Praze třeba loňskou zimu sněžilo snad 2x, takže jinak jsme normálně jezdili na kole i na koloběžce, stačí dát pod helmu tenkou čepici...a většina těch kol má nastavitelná řídítka i sedlo, takže mu to chvíli vydrží....my měli nastavitelné jen sedlo a měl ho skoro do 5 let...pak začal na kole bez koleček... velký úspěch měla i ta koloběžka....jinak, že všechno rozbíjí a neváží si toho - možná by to chtělo méně hraček, aby pocítil jejich úbytek, když nějaké rozbije...nebo jich třeba část schovat a střídat to....my jsme hraček kupovali spíš méně a ty osvědčené jsme pak rozšiřovali....a co máme zkušenosti, tak nejvíc odolné byly dřevěné hračky, kostky, nebo syn od 2 let miloval ty dřevěné vláčky, sbírá to doteď - je mu 6,5 a pořád máme co doplňovat a je to téměř nezničitelné 🙂 ....nebo nějaké hračky na ven, na písek, míče, házecí kroužky, prostě něco, s čím se dá hrát venku...nebo Lego Duplo je taky prakticky nezničitelné....ale to asi máte....

mooncaa
3. říj 2014

@miky31 Na kole bez šlapek se dá jezdit i v zimě, teda pokud nebydlíte zrovna třeba v Krkonoších. Dcera na něm jezdila od 1 a 3/4 roku a občas ho vytáhne i teď (4 roky), ale víc už preferuje kolo. Jinak u nás frčí Lego a uvažuji i o Magformers, ale je to děsně drahé.

lucieandrlova
3. říj 2014

A co malou trampolínku? Ta by ho v zimě v bytě zabavila..

white_tie
3. říj 2014

Já bych taky to kolo bez šlapek koupila, dobře se s tím zabaví i v zimě, když nebude sněžit. Pak Lego Duplo, to u nás slavilo velký úspěch, syn pak dostal dřevěnou garáž na auta, plastelínu Playdoh, nějaké pastelky a omalovánky, jelikož miluje takový ty plastový zvířátka, tak jich pár dostal, pak takovou mluvící vrtačku od playskool, želvu, co na zdi svítí hvězdnou oblohu, hokejku a míček, dřevěnou vláčkodráhu, už i nějaké společenské hry (takové, kde třeba poznává, kde zvířátka žijí, atd.). Pak samozřejmě nějaké knížky, nářadí, oblečení...

miky31
autor
5. říj 2014

lucieandrlova to by u nás neprošlo, syn nemá tak velký pokoj.....všude spousta hraček 😀

miky31
autor
5. říj 2014

@white_tie Lego duplo dostane k vánocům(menší zoo), má i větší lego a hraje si s ním, vláčkodráhu máme taky(bohužel ho tolik nebaví jako když ji dostal), plastelínu taky měl ale jen jí papal nebo ji všude schovával po skříních 😢
S tím kolem nevím, bydlíme na kopci...Pouvažujeme s mužem.
Co se týče omalovánek a pastelek...těch máme taky dost a pastelky ve většině případů končí na zdi a omalovánky moc nebere.Líbí se mu obrázky,ale pomaluje každou stranu jednou čarou a je konec a nevydží ani sedět u mě aby se díval jak vymalovávám. Je mírně hyperaktivní, takže potřebuju spíše aktivní hry. U ničeho dlouho nevydrží a neposedí 😖

anetka1701
5. říj 2014

Moje tříleťačka je nadšená zatím i z oblečení :oD Jinak já bych to moc nepřeháněla s darama - pokud má hraček hodně, je to zbytečný... Vůbec bych se nebála nadělit k vánocům nějaké (kvalitní) pastelky, omalovánky, nějakou kreativní sadu nebo třeba lístky do cirkusu nebo do kina :o) Jo, co Play-Dooh?

7504
5. říj 2014

Ahojky.Mám doma taky takovýho ďáblíka,co si ničeho neváží a dlouho u ničeho nevydrží.V lednu mu budou 4 roky.
Po starším synovi máme taky spoustu hraček,takže se snažím teď kupovat něco "intelektuálního".Nedávno jsem mu koupila knížku "zábavný semafor"(www.juniorcz.cz),který se mu hrozně líbí,ale musí se hlídat,protože už utrhal 4 auta.Taky má moc rád "Logico Primo"(www.amosek.cz)má to 16 karet.Nevydrží na víc jak 4-5 karet.
Hrozně rád telefonuje"jako".Tak jsem mu koupila k vánocům chytrý telefon(taky:www.amosek.cz).Máme taky malý byt,přesto mu přítel už loni koupil elektrickou trojkolku.A vystačí mu to na těch pár metrů.
Tak přeju šťastný výběr.

kuldas7
Odpověď byla odstraněná
Zobraz