Prosím poraďte,nebo prosím napište tipy na dárky, jsem letos v koncích ☹ a ještě prosím názory zda pod stromeček i nějaký dárek pro druhátko, má se narodit v únoru 🙂 Moc děkuji všem
V první třídě ? No hračky 🙂 Lego / ne ležáky, ale nejnovější série, k dohledani na stránkách lega / , pistole Nerw, drahy Hot Wheels,
Určitě lego, knížky a rozhodně bude in, co poběží tak měsíc před Vánoci v reklamě 😅 😉
Náš prvňáček dostane letos jako hlavní dárek brusle - u školy dělají každý rok z hřiště kluziště, tak ať má na čem jezdit. K tomu kopačák, protože ten starý na konci léta roztrhnul. Taky určitě dostane nějakou tu knížku - zrovna se mu zalíbily Neználkovy příběhy, tak dostane další díl. Stavebnice jako lego ho moc nebaví, to už spíše nějaké to vícekouskové puzzle (to asi dostane od babičky). A taky vybereme nějakou počítačovou hru vhodnou pro jeho věk, protože se snaží hrát tatínkovy hry a to mi je silně proti srsti (zabíjení zombii nebo podobných nestvůr mi fakt nepřijde vhod pro děti).
miminku bych nic nekupovala jako přímo pod stromeček, stejně nakupujete výbavičku, takže něco se tam určo symbolicky objeví i tak. pro prvňáčka souhlasím s výše psaným: knížku, třeba i nějakou tu učící, jak se tam kromě čtení i doplňuje, spojuje, dolepuje apod., nebo něco na sporty, pokud ho baví a jak už tu zaznělo...pc hra k jeho věku. taky nesnáším, když malé děti hrají hry tatínků, což jim nic pozitivního vážně nedává. když už musí dítko hrát pc hry, tak něco trošku logického a rozvíjejícího 😉
kromě toho, co už tu zaznělo, tak nějaké logické hry (tučňáci na ledu jsou super), dětské sudoku? Záleží, jaké má dítko zájmy a co ho baví...
je velký spoťák a moc neposedí ale brusle, lyže, kolo, několik míčů, kopačky do fotbalu branku, tenisovou raketu už má , knížka určitě nějaká bude má je moc rád, z hraček aut má hodně, hry ho moc nebaví teda deskové ach jo 😒
Kubík dostane .....lega,společnské hry ,tablet ....chce šachy nebo dámu.takže to taky 🙂 ,knížky,...
pro toho školáčka nevím, pro miminko jsem dostala sadu oblečků do porodnice od babiček, 1plínky, my jsme nekupovali nic.