Maminy, poraďte, co mám pořídit holčičce již k 5tým narozeninám? Vůbec mě nic nenapadá....
Moje dcera měla teď 5té narozeniny a dostala: velký kolo, další lego (nadšená,pořád staví 🙂 ), dva plyšový šmoule (je do šmoulů blázen 😀), oblečení a předkleslený nálepky co se barvama vybarví a po zaschnutí lepí na sklo apod. Za dva dny měla vše vykreslené a má u sebe v pokoji na okně.
Záleží taky co malou baví.
Taky bych se zeptala přímo jí, co by si přála....Syn si k 5.narozeninám hrozně přál velkou koloběžku s nafukovacími koly, do té doby měl jen tu hliníkovou skládací....tu velkou měli ve školce a on si ji moc přál mít doma....tak jí dostal, byl si ji i sám převzít v prodejně, kde byla předem objednaná a nachystaná 🙂 ....a jinak u nás jsou velmi vděčnými dárky knížky, různé pastelky a výtvarné potřeby, nebo třeba takové ty knížky se samolepkami...záleží, co ji baví, u nás se třeba moc neujalo Lego.....
tak ted přemýšlím co vlastně dostala letos dcerka k pátým narozeninám...měla je před dvěma měsíci a já už to nevím, děsná ta těhotenská demence🙂 😀
No každopádně ona miluje šatičky, může se převlíkat i třikrát denně, lego duplo u nás taky nikdy nezklame a poledni dobou ujiždí na filly pony. Taky je štěstím bez sebe když může vylepovat nálepky nebo vymalovávat dinosaury. Taky je velká parádnice, takže náhrdelníky a naušničky taky potěší.
Co zeptat oslavenkyne?