Co koupit synovi k 1. narozeninám?

hanule112
17. črc 2015

Ahoj holky.Syn bude mít brzy první narozeniny a já si pořád lámu hlavu s tím,co mu koupit,aby ho to zaujalo a hrál si s tím...Tak bych potřebovala poradit,co jste koupili vy Vašim dětem?Potřebuju nějakou inspiraci.Díky moc.

akankeo
17. črc 2015

@hanule112 me si deti s klasickymi hrackami v tomhle veku hrali jen chvili po vytazeni z krabice, veci z domacnosti je bavili vic, ale osvedcily se hracky typu plastova tatra do ktere se da sednout, kocarek na panenku, piskoviste, odrazedlo - takove to mrnave od leny, to zvladly holky uz v roce, houpacka... Slysela sem take dobre recenze na yookidoo kouzelny kohoutek, ten mozna dam tretimu co je na ceste, do vany se nam jeste osvedcily obycejne kelinky s dirkami, kterymi protece voda co se z nich da postavit pyramida a penova zviratka, kdyz se namoci, tak se na vanu jakoby nalepi, to se holkam kolem roku taky moc libilo. Jo a vlastni dort, jeden pro navstevy a jeden pro dite, at se v nem porochni, to holyk tedy potesilo nejvic 😀

jaja01k
17. črc 2015

https://www.hracky-4kids.cz/wader-53070-kid-car...
Syn dostal k prvním narozeninám a od té doby si s ničím jiným tolik nevyhraje 🙂

hanule112
autor
17. črc 2015

@jaja01k To bych mu koupila ale asi až později.Myslim si,že je na to asi ještě malý,tak by ho to nebavilo,ale každopádně díky moc 🙂

hanule112
autor
17. črc 2015

@akankeo Jasně.Díky 🙂

jaja01k
17. črc 2015

@hanule112 To jsem si myslela taky, ale už toho roka ho to moc baví 🙂

hance09
17. črc 2015

My jsme kupovali tatrovku 🙂

pomykalovak
17. črc 2015

Taky už přemýšlíme nad dárkem a vidím to na aktivní chodítko nebo velké auto - tatrovku 🙂

hanule112
autor
17. črc 2015

Taky přemýšlím o nějakém velkém autě 🙂

krystalka
17. črc 2015

Syn dostal k 1.narozeninám velký náklaďák na písek - Tatrovku, teprve loni, v jeho 6 letech se rozpadla a teď už má novou 🙂, jinak kromě toho dostal nějaké drobnější hračky - různé naučné skládačky, miloval dřevěné hračky...a nesměly chybět knížky - to byl u něj vděčný dárek vždycky, i teď....

prcekverunka
17. črc 2015

@hanule112 Já jsem dceři koupila krásného houpacího koně. Vydává i zvuky, hýbe hubou a ocasem. Dcera je z něj stále nadšená.

renros
17. črc 2015

My jsme synovi koupili tatrovku - radost byla veliká! Do teď (syn má 5,5 roku) jí mám na zahradě. Úspěch měl ještě takový ten prolézací tunel se stanem - látkové.

jasminecek
17. črc 2015

Syn dostal taky autodráhu, doteď ho nezajímá. Co naopak velice ocenil byla Tatra - tu miluje dodnes.

ladyhacek
17. črc 2015

My už máme naplánováno - sice jsou malému skoro 4 měsíce, ale my už víme
- dostane Tatru nebo houpacího koně (nebo jiné zvířátko)
> jedno k Vánocům druhé k narozeninám nebo od babiček

krystalka
17. črc 2015

@ladyhacek - přesně tenhle náklaďák syn tehdy dostal a vydržel 5 let velmi intenzívního provozu, kdy nejdřív jsme ho na ní vozili doma, pak si s ním hrával celé léto na zahradě, vozil v něm písek, vodu, kbelíky s plevelem a kompostem, spadané ořechy, větvičky na ohniště, na podzim hromady spadaného listí a v zimě na něm odvážel sníh, co jsme hrabali....byla to jedna z nejmilovanějších hraček.....když se rozpadla, koupili jsme nový a pořád je na zahradě v provozu a vyblbne se s ním...

mandala
17. črc 2015

@ladyhacek Tak tuhle tatru dostal už kdysi můj brácha před 25 lety - možná byla trochu jiná - a žije dodnes, ted s ní řádí náš mladej. 🙂

verca222
17. črc 2015

Co třeba mu věnovat čas.. 🙂

mandala
18. črc 2015

@verca222 To určitě dostává i bez narozenin. 😉

jasminecek
18. črc 2015

@verca222 tak to mu snad maminka dava i tak...hracka dite k narozeninam vzdy potesi.

zanri
18. črc 2015

slavili jsme nedávno, největší úspěch mají míčky a nákupní vozík

palemi
3. srp 2015

táák o dárečkách také už uvažujeme!! 😀

jbzirafa
10. srp 2015

podle sváho prcka mohu doporučit něco na tňůrce na tahání - vláček, nejlépe i k rozkládání, rozebírání, kelímky do vody, autíčko na tlačení (tatrovku výše zmiňovanou mám pořád v klabici, syn na ní ještě nedorostl), nebo jednoduchá zatloukačka, jednoduchá vkládačka (nebo kyblík, košík, plechovka, do které si může dávat malé hračky) leporela jsou také věčná, jen u takových lidiček nevydrží původní kvalita..

jvymet
10. srp 2015

u nás má dlouho úspěch tato stavebnice pro nejmenší http://www.chytrysek.cz/detail.php?zbozi=4332966