Ahoj holky mám prosbu. Poradíte mi, co koupit neteři a synovci (4 roky) na Vánoce. Jsou to děti, které mají úplně všechno a všechno znají. Nenapadá vás něco originálního, co by vyniklo mezi ostatníma dárkama?
já jsme letos pro dceru 4,5 kupovala mimo jiné albi tužku v sadě hravé učení , ještě se mi líbil ten inteligentní písek ale kvuli mladšímu jsem zavrhla
a mají všechno lego? Lebo to má nevyčerpateľné možnosti 😀
@koriandrie Dcera bude mít na konci prosince 4 roky.
K Ježíšku a narozkám pro ni máme : lední brusle, chapsy a helmu na koně ( chodí pravidelně jezdit), povlečení + nějaké oblečení s princeznou Sophií, několik knížek ( pohádky, obrázkovou angličtinu pro nejmenší, písničky J. Lady), panenku miminko do kočárku, zimní sukni, šaty do divadel a lyžáky na lyže ( z loňských už vyrostla 🙂).
Vloni co si vzpomenu dostala : plavecké brýle do bazénu, dětskou šperkovnici a v ní sponky, gumičky a náramky, dětské hodinky na ruku....................
Tak třeba v něčem nalezneš inspiraci 🙂
Našemu synovi jsou teprve 2, ale 5letému synovci chci koupit stolní hokej ( pokud děti nemají, mohl by je zaujmout).
@koriandrie nebo mě ještě napadla Dětská taneční podložka 🙂
playstation
Knížka Já hrdina. Dítě bude hlavní hrdina, bude tam město odkud pochází.. Koukni na netu. Ja budu kupovat až k svátku, protože už toho máme moc.
Jakoby kolo beze šlapek u nás to melo úspěch