Co koupit dětem na Vánoce?

koriandrie
12. pro 2015
Uživatel koriandrie je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od koriandrie.

Ahoj holky mám prosbu. Poradíte mi, co koupit neteři a synovci (4 roky) na Vánoce. Jsou to děti, které mají úplně všechno a všechno znají. Nenapadá vás něco originálního, co by vyniklo mezi ostatníma dárkama?

nonacek
12. pro 2015

Jakoby kolo beze šlapek u nás to melo úspěch

janulkav
12. pro 2015

já jsme letos pro dceru 4,5 kupovala mimo jiné albi tužku v sadě hravé učení , ještě se mi líbil ten inteligentní písek ale kvuli mladšímu jsem zavrhla

luciamala1979
12. pro 2015

a mají všechno lego? Lebo to má nevyčerpateľné možnosti 😀

michaela_2
12. pro 2015

@koriandrie Dcera bude mít na konci prosince 4 roky.
K Ježíšku a narozkám pro ni máme : lední brusle, chapsy a helmu na koně ( chodí pravidelně jezdit), povlečení + nějaké oblečení s princeznou Sophií, několik knížek ( pohádky, obrázkovou angličtinu pro nejmenší, písničky J. Lady), panenku miminko do kočárku, zimní sukni, šaty do divadel a lyžáky na lyže ( z loňských už vyrostla 🙂).

Vloni co si vzpomenu dostala : plavecké brýle do bazénu, dětskou šperkovnici a v ní sponky, gumičky a náramky, dětské hodinky na ruku....................

Tak třeba v něčem nalezneš inspiraci 🙂

Našemu synovi jsou teprve 2, ale 5letému synovci chci koupit stolní hokej ( pokud děti nemají, mohl by je zaujmout).

michaela_2
12. pro 2015

@koriandrie nebo mě ještě napadla Dětská taneční podložka 🙂

esmeeinka
12. pro 2015

playstation

missa111
12. pro 2015

Knížka Já hrdina. Dítě bude hlavní hrdina, bude tam město odkud pochází.. Koukni na netu. Ja budu kupovat až k svátku, protože už toho máme moc.