Co k Vánocům v 11 měsících?

medvide30
27. srp 2015

Myslím, že otázka je jasná. Syn bude mít 25.prosince 11 měsíců, tak prosím rady a inspiraci co k Vánocům a popř. k narozeninám. 😀 Děkuji

zaludova
27. srp 2015

Napadá mě třeba nějaký hezký nočník a odrážedlo?....No pak se vždycky hodí něco na sebe a praktické věci co potřebuje, třeba nějaka knížka pokud mu čteš 🙂

zaludova
27. srp 2015

Ještě mě napadly sáňky 🙂

medvide30
autor
27. srp 2015

To jo praktické věci to jo, spíš jsem myslela něco jako z hraček co by nějak v rámci možností udělalo radost jemu. 😀

zaludova
27. srp 2015

@medvide30 Když já si myslím, že v těh 11 měsícíh z toho stejně ještě nemá rozum....to odrážedlo si většinou děti užívají a hodně se na něm vyřádí 🙂

medvide30
autor
27. srp 2015

To já si právě myslim taky, že ve finále bude možná mít největší radost z balícího papíru 😀

ducik
27. srp 2015

Hlavně hodně barevné a sustive obaly, je celkem jedno, co v nich bude 😀

medved09
27. srp 2015

My kupovali interaktivní hračky Fisher Price - mluvící hrnec je super. Také Dupla - nějaké malé sady se zvířaty větších rozměrů, bych se nebála- to se u nás osvědčilo.

medvide30
autor
27. srp 2015

@ducik to sedí na ten balící papír. 😀

pajavary
27. srp 2015

autodráha i pro tatínka

kocour1
27. srp 2015

Moje dcera je narozena v prosinci...takže je to vždy těžké...ale pamatuji si, že o prvních Vánocích měla největší radost z dotykového dětského telefonu🙂...dostala také odrážedlo, které jsme z jara začaly zkoušet, lego, se kterým si hraje ještě dne (tři roky), nějaké knížky...děti v tomto věku mají také rádi hudební nástroje. Ale osobně si myslím, že je to úplně jedno...kupuji co potřebuje v průběhu roku kdykoli a tak ty narozeniny a Vánoce beru spíše symbolicky🙂

elielizabeth
27. srp 2015

Dcerce v tomhle věku udělalo radost vše, co se dalo sníst a co hrálo. A taky ji moc potěšil bazen se třemisty balonky 🙂

mandala
27. srp 2015

U nás bylo číslem jedna odrážedlo u všech tří dětí, ještě se osvědčilo takové zatloukání kolíčků s paličkou - nevím přesně, jak se jmenuje, na tom se skvěle vyřádily a naučily se velice brzy. Jinak syn měl v loni o vánocích taky 11 měsíců a opravdu celý večer strávil tím, že přebíral a trhal balící papíry. 😉

rozzaarka
27. srp 2015

@medvide30 malyje únorový, z Vánoc neměl vůbec nic, z narozenin mi přišlo taky ne. Koupili jsme mu k vánocům pejska FP, hráči stolek, spoustu hraček a víš co? Nic😀 začal si s tom hrát teď. K narpzkam jsme dali odráželo - k něčemu od července a to na nározky už chodil, houpací vcelku - hpupe se od srpna. Nejvíc ho u obojího bavilo trhat papíry a zkoumat masle. 😉 u narozek nutno podotknout dort, ten mu moc chutnal. u druhého prcka budu asi z prvních Vánoc min 'nadsena' či jak to nazvat🙂 kolem toho roku ho pořad bavily chrastitka a takové ty jednoduché hračky, jednoduche knizky (ciperne auticko, ruzne ty nafukovaci, leporela) a hlavně varecky, vypínače, zásuvky😀 atd. Jediná 'slozitejsi' hráčka, kterou si oblíbil, bylo hráči odrazedlo s medvidkem PU. To je fakt super a má ho raddoted. Ale nikdy nesloužilo jako odráželo, spíš hraci masinka. Ono asi i záleží, jakým směrem se tvuj prcek ubírá. Kazde dite je uplne jine. Jeste me napada Někdy na jaře jsem mu koupila takovou žirafu, které hpdis do pusy míček a on sjede dolů. To ho taky bavilo dlouho. Fakt koukni, co ho bavi -jestli si řád hraje s míčkem, bazenek s mickama -u nás k ničemu. Jiné děti ho milují. A tak. Jakoby posunout to, co má řád o level výš. Ještě některé děti mají v oblibe hudební nástroje nebo motoricke hracky. U nas bylo brzo i na jakekoli kpstky, duplo atd, to ho neba ani ted. Ale to nase sidlo se zamerilo na rozvoj hrube motoriky a hrani moc neda ani ted🙂 Promin,že je to tak zmatené, píšu, jak mi to přichází na mozek🙂

alulan
5. lis 2015

My dali k ročním narozkám aktivní stoleček od FP, motiv prostřeného stolečku a je to nejoblíbenější hračka! 😉

https://www.google.cz/search?q=stoleček+fisher+...