Co k narozeninám roční dceři a 3letému synovi?

delphyls
21. črc 2017

Holky pomalu zacinam premyslet, co mrnatum k narozeninam.? Dcera bude mit 1rok a syn 3roky. Chtela bych synovi nejakou hru nebo neco na ten zpusob, ale i jinym napadum se nebranim 🙂 U dcerky vubec nevim. Budu vdecna za napady 😉

dora13
21. črc 2017

U nas ma u triletaka velky uspech Albi tuzka🙂 Plus cokoliv s tematikou traktoru😃

eldrag
21. črc 2017

hele řešim to letos holka jeden rok kluk 4 roky, on dostal duplo, sevu 2 , nějakou tu modelínu, povlečení a kolo, holka ta ma všechno po synovi takze ji koupime taky nejaké duplo(vybere syn) jednoho mrnavyho plysacka na cesty a tim to asi konci, stejně je jí to jedno.

delphyls
autor
21. črc 2017

@dora13 co je to ta tuzka?

delphyls
autor
21. črc 2017

@eldrag taky jsem u male premyslela o duplu, ale zase jsem si rikala, ze je na to jeste mala. A dneska si s tim hrala u maleho v pokojiku 🙂 tak asi koupim holcici duplo. No a kluka nevim, mozna tu modelinu, knizku, nejake hry. Ted pry hodne kupuji ten kyneticky pisek.? Dupla ma hodne.

normalnimatka
21. črc 2017

k ročninám u nás vedou spíš takový drobnosti.... balónek, konvička do bazénku, bazének....ale to už asi stejně všecko máte...s druhejma dětma je to horší. ale aspoň máte různý pohlaví🙂 holčičku můžete zásobovat panenkama a příslušenstvím🙂 když máš dva kluky, jen hromadíš další a další auta:D
jinak klasika, kniha, provlíkačka, vkládačka, nasazování kroužků, tahací hračky s xylofonem, xylofon a jiný bouchací hudební nástroje...no a tak. my to zatím moc neřešíme, stejně děcku postupně kupujem, co je potřeba, tak je celkem jendo, co si rozbalí, když z toho ještě nemá rozum🙂 pak mu ty hračky stejně dávám postupně.

versatilka
21. črc 2017

@delphyls kinetický písek máme doma a popravdě jsem ho ještě nevybalila (děti budou mít v listopadu 3). Nějak mi na to chybí odvaha asi 😀 bojím se písku ve spárách parket a vůbec všude 😀

eldrag
21. črc 2017

@delphyls u nas jede malá duplo už od 8 mesíce a uplne se s nim vyřádí, nestaví ale hrabe se v tom jak v koksu :D

bacika
21. črc 2017

@delphyls Malé jsem taky v roce kupovala Lego Duplo a hraje si s ním pořád. Mám v plánu jí pořídit další rozšíření a malého to taky zajímá. S tím legem si děti vyhrají dlouho si myslím. Pak podle toho co má rád? U nás jedou tučňáci, víly, letadla 🙂

delphyls
autor
21. črc 2017

@versatilka koukam, ze kineticky se pise s "i" 😀 asi uz mi hrabe. Mas pravdu, vlastne jsem to kupovat ani nechtela...ani modelinu. Vsichni okolo to maji, tak jsem si rikala, ze jsem asi mimo, kdyz my ho nemame 🙂 Kamaradce, jsem rikala, ze malej by doma vse doladil, pac poladeny to tady uz je 😀 Navic, muj argument byl, ze jde v zari do skolky a tam modelovat budou 🙂 a ten pisek? ...myslim, ze o nic neprijde.

delphyls
autor
21. črc 2017

@eldrag faaakt 😀 nasi je ted 8 mesicu, bude 9 m a mas pravdu. Bavi ji to 😉

versatilka
21. črc 2017

@delphyls mám to podobně. Modelínu sice mají, ale striktně na příděl a pod dozorem 😀 já chci letos zařídit kuchyňku a dostanou tedy hlavně nový pokojíček. Pak uvažuji nad koloběžkami / koly se šlapkami. Rodině řeknu o nějakou knížku a puzzle.