Ahoj maminky, obracím se na vás s otázkou a sice, jaký hezký a originální dárek darovat holčičce a kloučkovi k 2hým narozeninám? Předem moc děkuji 🙂
dětská skluzavka na zahradu, odrážedlo (firts bike,......), tabule s křídami na kreslení, dětská kuchyňka, dětský ponk s nářadím,...
u nás měla dneska úspěch tabule na kreslení, z jedné strany na křídy, z druhé na fixy a je k tomu i role papíru,taky se na to dá malovat fixy nebo pastelkami. Prcek dneska u toho vydržel dvě hodiny 😀
My jsme dcerce kupovali tříkolku a kuchyňku, pro kluka bych asi sháněla tatrovku na písek...
My kupovali odrážedlo too too, ale to je trochu nákladný dárek, pokud to není pro vlastní dítko.
Jinak velký úspěch měl tunel z IKEA, navíc se dá během chvilky složit a nezabere místo.
Ahoj, my slavíme 2.narozky příští týden a maly dostane First Bike a elektrický traktůtek Peg Perego...trochu se nám to prodražilo 😅 😀
My máme připravený dva stany, který se dají spojit tunelem, můžou být jak na zahardu, tak na doma, pak zahradní skluzavku a uděláme z kulatiny dětské hřiště, také dort s krtečkama, jinak bych to viděla taky na to, co tady holky psaly, traktor máme taky velký šlapací, ale zatím ho neušlápne, hračky kupovat nebudem, už je nemáme kam dávat a knížek máme taky hromadu, ty ho taky hodně baví🙂.
Pro klučinu mě napadá třeba dětská sekačka na trávu (teda jestli nebydlí v paneláku uprostřed sídliště), kostek není nikdy dost, já ráda dávám i zvířátka (figurky) - děti si z nich pak rády dělají třeba zoo. Dobrý nápad je asi i ta tabule a myslím, že věčně vděčné je pořád i lego nebo podobná stavebnice.
Dcera od známých miluje knížky a teď jí budeme dávat k druhým narozeninám Krtečka - jednu normální knížku a jedno leporelo. Krtek je teď její velký oblíbenec 🙂
ahoj, moje dvojčátka měla 2 roky před 3-mi týdny, dostali kuchyňku a pracovní stůl a ani jedno je moc nezaujalo🙂)). Od prarodičů dostali cykloodrážedla a to byl teprve úspěch🙂)
my na 2roky kupovali lego duplo - to má velký úspěch a postupně přikupujeme, na 3narozeniny v říjnu i na vánoce bude lego zase, pak dostat kuchynku-sice je kluk ale rád vaří, svůj batůžek protože si pořád půjčoval můj, nějaké knížky. U rodičů dostal klouzačku protože mají zahradu, nějaké hračky na písek. Mladší bude mít 2 v lednu a uvažuju o nějaké té tabuli na kreslení a asi ponk. Jo velký úspěch ještě u nás měla vrtačka playskool, pak jsme ještě přikoupili kladívko a baterku
My(rodice a oboje prarodice a teta+strejda a strejda) jsme kupvali k narozkam minuly tyden odrazedlo First bike s helmou Uvex, Vlacky, Nadobicko, Lego duplo -domecek, Knizku a CD(Sverak, Uhlir) a mic(takovy ten co se zmackne a kdyz se hodi tak se zkulati), modelina. Nejvetsi uspach ma odrazedlo a modelina🙂.
my budeme kupovat dceři velkou postel - napůl s babičkou a dědou, ale já jí koupila ještě povlečení, koupím plyšáka ovečku shaun (miluje ji), a ještě se jí nedávno rozbil kočárek, takže kočárek pro panenku, už nějaký lepší, větší, aby vydržel déle
U kamarádky měly úspěch dřevěné kostky různých tvarů, ze kterých se dá skládat. Nebo odrážedlo, tříkolka (třeba i ta s tím držadlem) křídy třeba na chodník či tabuli...