Co 1,5letému chlapečkovi za hračky?

alulan
5. lis 2015

Ahoj, máme hodně hraček a malej si i dost pěkně hraje, ale řeším co nakoupit do další etapy chodícího dítěte - chlapečka. Nejde mi o cenu, ale neumím jaksi moc odhadnout jak si tak staré děti budou hrát za půl roku. On totiž jeětě nechodí lenoch, máme 14 měsíců 🙂 .
Takže vlastně pod stromeček a dále. Má smysl už nakupovat například dřevěné skládací autodráhy? Kamarádky mi to doporučují, že je tam nekonečná možnost rozšiřování a dokupování.
Myslím tento typ.
http://sety-autodrah.heureka.cz/drevena-autodra...
Mimochodem lego Duplo už nakoupené máme 🙂. Děkuju za všechny tipy.
Lucka

krystalka
6. lis 2015

Ahoj, ty dřevěné dráhy jsou fakt super, my jsme neměli autodráhy, ale vláčkodráhy a první dostal syn k Vánocům asi v roce a třičtvrtě....za mě nejlepší hračka, jakou kdy měl, průběžně jsme dokupovali další díly několik let....teď je mu 7,5 a pořád si s tím ještě občas hraje, loni si ještě přál k Vánocům další díly....už toho máme fakt hromady a pořád zdaleka nemáme všechno 🙂, nejdřív si s tím jen jezdil a dráhy jsme stavěli my, postupem času začal i budovat tratě, čím dál složitější....je to v podstatě taková stavebnice a je to hodně odolné....za ty roky se nám naštíply asi 3-4 kolejnice, jinak všechno funguje pořád skvěle, máme velké depo, hromady tunelů a mostů, závory, které cinkají a blikají, vlak-pendolino na dálkové ovládání...jsou toho mraky, co se dá dokupovat.....na autíčka jsme měli dřevěnou patrovou garáž s výtahem, která se dá propojit právě i s těmi silnicemi a kolejemi.....tohle bude jedna z mála hraček, které se rozhodně nebudeme zbavovat a bude na půdě čekat na vnoučata 🙂