Ahoj, chtěla bych si pořídit chytré hodinky, které však budou měřit kroky, i když budu mít ruku na madle kočárku... Máte s nějakými dobrou zkušenost? A nebo toho nebudou schopny žádné a maximálně mi nějaké změří vzdálenost pomocí GPS? Ideálně do 5tis... Díky za tipy!
@bassetlady ten vypadá dost dobře! Jestli fakt zvládne měřit kroky, tak pokud mi tu ještě někdo nedá další tipy, dám na tvoje doporučení ;)
@bassetlady a měří kroky přesně? Zvažuji také koupi chytrého naramku, a zatím jsem nenašla žádný, který by měřil s kočárkem a hlavně měřil přesně a neměril třeba i jízdu autem a tak.... 🤔
@anita003 jj měří, navíc může využívat gps v telefonu, takže si to kdyžtak zkoriguje. A z toho monitorování spánku jsem nadšená. Konečně mám představu kolikrát se budí prcek v noci na kojení. A rozpizná i když usnu s prckem přes den.
@hanca1231 na krok přesně to asi neumí žádný. Ale v apce lze nastavit jestli ho náš na dominantní ruce, takže není tak citlivý třeba při čištění zubů apod.
@bassetlady děkuji moc za recenzi. Zkusím ho 😉
@anita003 Fitbit versa
Taky jsem resila to co ty. Jako majitel iPhonu jsem chtela Apple Watch,ale stoji 11 tisic. Tak jsem nakonec zvolila levnejsi variantu s tim,ze casem treba koupim apple.
Ale jsem s nimi spkojena. Staly ctyri a pul tisice. Meri kroky,altivitu,spanek,cviceni,muzes si zaznamenavat,kolik toho vypijes.... hlavne vydrzi nabite az 4 dny 👍 doporucuji precist tuto recenzi https://matejgottwald.wordpress.com/2018/04/21/...
@anita003
stahni si pokemon go,to ti taky meri kolik ujdes tydne kilometru a mas to zadarmo 🙂
@hanca1231 není zač, jediný co mi vadí, že nejde vypnout automatické rozsvěcení displeje, a docela šajní, takže občas když “hrábnu “ po malé v noci na kojení, tak jí trošku oslním. A naopak na prudkém slunci není vidět vůbec nic. A velké plus - voděodolnost.
Samsung galaxy watch nebo active
@bassetlady
Ahoj, prosim, jde na tom naramku nastavit urcita tepova frekvence, pri ktere chces bezet?
@sinicka jej tak to se priznam, ze vubec nevim, protoze nebeham. Kouknu do FAQ v appce.
@bassetlady děkuji moc, mám 3 adepty. A nevím který..
@sinicka tak to bohužel neumí, ale můžeš si dát tepovou frekvenci na hlavní displej a průběžne kontrolovat
Mam Garminy a meri mi kroky i s kocarem🙂
Diky moc. Ja nakonec zainvestovala do garminek 🙄
@sinicka chápu, pro sportovce je tohle asi malo. Ja sla z 50% i do designu, protoze miluju nošení hodinek a mám jich slušnou sbírku, tak abych nevypadala jako blazen
@caithova
Ahojky, tak nakonec jsem koupila Garmin VIVOACTIVE 3 a lituju. Byla jsem fakt nahlodana na ty Fenixy 5.. a mela jsem to udelat. Svagrova je ma a to je jine kafe.
K tem VIVOACTIVE 3
Pri jizde s kocarkem to napocita asi o 3000 kroku méně, nez mi napocital krokomer (jen jsem to testovala) coz je o šílených 90 000 kroku měsíčně méně. Ja s kocarem nachodim opravdu hodne. Nekdy zapocitaji každý 10.krok, nekdy každý 30., někdy každý 3. Krok...
Ty kroky by byly urcite přesné, kdybych zapnula GPS, ale jelikoz s GPS by mely hodinky vydrz jen asi pul dne, tak to pro me nema vyznam a GPS zapinam jen na běhání.
Baterka je jinak hodne silná, prekvapilo me to, ze pri nesportovani sezerou maximálně 15% denne. Nabité jsou velmi rychle.
Spánek přesně neměří určitě. Kolikrat jsem uz vecer vytuhla s prckem a hodinky to zjistily az za 1,5 hod. Celkove mi jeste nenamerily vice než 20 minut hlubokého spánku za celou noc.
Líbila se mi i funkce Garmin trenéra, ale nefunguje podle mých představ. Vybrala jsem si trénink na 5km za 6 týdnů. První běh byl srovnávací ( 2 minuty chůze, 5 minut běhu, 2 minuty chůze)
Zapla jsem teda pred barákem na hodinách běh a nic. Prostě jsem si musela hlidat, az ubehnou 2 minuty, žádné znameni, žádné vibrace, nic. Takze to v podstate taky nemá jako význam. Nebo to musim nejak lip nastavit, ale je to celkem nepřehledné.
Chtela jsem je vyloženě na běhání, to fungují bezvadně, měření tempa a tepu je, myslim si, velmi přesné. I tepove zóny jsou přesné.
Zjisti si, jestli tvoje banka podporuje Garmin Pay. Moje banka bohužel ne, takze s nimi zatim nemuzu platit, udelam si účet jinde.
Ve sprse to sem tam poklikaji nechtěně kapky vody, na slunci je displej nádherně vidět. Je tam na výběr hodne ciferniku. Na ruce vypadaji hezky, jako normální hodinky. Zpravy jdou moc hezky přečíst a jde na ne odpovedet prednastavenyma zpravama. Sklo je taky silne, malej s hodinkama triska a zatim ani škrábanec.
Na rekreační sport dobry, jinak nevim nevim...
Znovu byh je nekoupila..
@sinicka můžu vědět jaký typ?
Teď jsem si pořídila náramek FItbit HR inspire a super. Měří kroky i s kočárem, tep, celkem přesně hlídá spánek. A vypadá dobře.