Ahoj holky, prosím o radu, co je dle vás lepší pořídit - boby nebo sáňky? Bydlíme ve Středočeském kraji, takže kopce žádné, sníh jak kdy, loni ho ale zrovna v parku bylo dost, tak jsem si myslela, že bych malého aspoň táhla na procházce.. Pojedeme taky v únoru na hory, tak snad sníh bude aspoň tam. Každopádně malému budou v lednu teprve 2 roky, samotného bych ho z kopce asi fakt nepustila a předpokládám, že když si sednu s ním na boby, bude po nich 🙂 Sáně mi zas přijdou neskladné. Jaké máte zkušenosti? Díky!
na bobech jsme maleho samotného pousteli, ale ja dole, muz nahore a kopec prazdnej, docela si to uzil, sanky jsou uz i s rodicem, na ty je malej, ale místo kocarku dobry
@kackakastanka misto kocarku ma lepsi nositko na hory
Díky, holky, asi fakt objednám obyč boby a buď budu malého jen táhnout anebo pouštět z mírného kopce po vzoru @kackakastanka 🙂 Sáně zkusím půjčit @vecerinka.
Já měla jako dítě jen saně a bylo to fajn když mě na nich tahali ale když jsem s nima jela kopec tak jsem byla trochu nejistá, přijde mi že nejsou tak stabilní jako boby. Když syn na saních párkrát jel z kopce tak jsem trnula aby se na něj nepřevrátili a někde ho nezmáčkly nebo pod ně nestrčil nohu a tak, u bobů takové obavy nemám. Saně jsou fajn když do nich dám ve fusaku menší dítě, může se opřít o ohrádku a tahám ho, na ježdění z kopce mám radši boby a jsou skladnější.
My jsme jednoznačně nejvíc užili plastové saně kamzík 🙂
Boby-to stačí poprašek a pro děti je to lehčí na přesun.
Vemte bobo-sáně a máte to 🙂 (Kamzík)
máme oboje ve sklepě 🙂 spíš boby, sane bych si na hory jen pujcila