Bazének vs. ohrádka. Co je lepší na chvilkové zabavení ročního batolete?

sonnn
26. bře 2021

ahoj, poraďte ze zkušeností jestli je lepší na zabavení za chvíli ročního batolete v "ohlídaném prostoru" ohrádka nebo takový ten bazének s míčky?

klokanka31
26. bře 2021

@sonnn My máme ohrádku, ale je nám k ničemu, protože malá (10 měsíců) z ní vylejzá 😒

michaela666
26. bře 2021

Co mám zkušenost, tak v ohrádce stáli a drželi se šprušlí s brekem. Časem se naučili sami vylézt ven. U nás fungovalo do cestovní postýlky naházet hračky a na nezbytně nutnou dobu byli tam. Šoupala jsem si ji různě po bytě a jak na mě viděli byl klid. Jinak na zemi a oči i v zadu.

pipi_puncocha
26. bře 2021

Z bazénku vyleze v pohodě. Ale syn si tam rád hraje, využívá denně.😊 (nicméně hlídat ho u toho musím, dělá strašné blbosti, skáče po hlavě a tak)

fyii
26. bře 2021

@sonnn bazenek balonky jsou vsude, ja mela cestovni postylku v tom.naveseny hracky, pianko atd. a tam si teda celkem hrali sami a dost dlouho. Kdyz jsem potrebovala je proste nechat samotny zabavit nez jsem uvarila, vytrela a tak.

amazonkajanik
26. bře 2021

Mám ohrádku z druhé ruky co se tváří jako cestovní postýlka a v pohodě. I když mu budou 2roky, na to,abych mohla vytrit a on necapkal po mokré podlaze, slouží stále dobře. Jinak teď si z ní dělá spíše bunkr 😁
Do roka než začal úplně chodit plnila svou funkci jak měla, hlavně na dovolené na zahradě,která nebyla pro lezouci děti ...