Ahoj, neměl někdo podobný problém, nebo nevíte co s tím? Mám dcerku 20m, koupání ve vaně miluje, ale když jsem venku napustila bazének, za boha do něj nechtěla a šíleně řvala 😮 Zkusila jsem napustit i tu plast.mušli, sednout si tam s ní a nic, prostě ne 😬🙁 Minulý rok v tomhle žádný problém nebyl 🤔 Násilím ji nutit nebudu to je jasný, ale zajímá mě proč to tak je ☹️ ps. ani oblíbené hračky do vody nezabraly..
Mladší (14m) je neskutečný vodomil a bazenek jí láká, ale nejspokojenější je, když stojí venku a čvachtá se přes okraj... občas tam zaleze, ale vydrží jen chvilku. Přes kraj je schopná u nej vydržet hodiny, zmáchat mi 4 sady oblečení...
Dcera mi vymete všechno kde je voda. Nemuze vidět ani kaluz. Má malý bazének a máme i velký zapuštěný bazén. Tam se teda boji, takže tam ve člunu, na matraci, na ruce, ale nemusím se bát, že tam skočí... 😁
Můj dvouletý syn mi dělá to samé... U nás zabralo, že jsme šli na brouzdaliště u nás na koupališti a tak se asi po 2 hodinách otrkal a běhal si ve vodě.. pak si tam i chodil po čtyřech... A po 3 návštěvě brouzdaliště se odhodlal i do velkého bazénu u dědy...
Ale malý bazének ho taky nebere. Mám pocit, že mu to přijde nezajímavé jen tak sedět ve vodě... Maximálně si klekne vedle a pouští si tam hračky a chytá ryby 🤷
@petulles A co zkusit pozvat nějaké podobně staré dítě? Příklady táhnou 😁
u nás to bylo podobné, na roce ještě šel, na dvou letech celé léto u bazénku jen stál a konvičkou nabíral vodu a zaléval úúúúplně všechno kolem. Dovnitř ani za boha. Za roku už to bylo zase jinak, preferoval na zahradě velký bazén, než bazének, a teď ve čtyřech jsem mu na balkoně napustila bazének a normálně tam vegetí bez problému. My zase řešíme, že se za boha nechce potopit (a to od miminka chodil na plavání, kde se potápěl normálně). To je ale jiný příběh. Takže bych to neřešila. Že se koupou jiné děti bylo synovi úplně fuk, on je individualista a děti ho nikdy nebraly, nikdy neměl potřebu se opičit (v čemkoli).
@petulles ja bych to nelamala pres koleno. Nechce, nechce. Bud na to prijde casem sama (treba u nekoho jineho na navsteve az uvidi jine deti), nebo neprijde - a tomu moc neverim 🙂