Ahoj,
mám prosbu, můžete někdo doporučit batoh pro menší a drobnější děti, ve věku 4,5 a 6,5. Hledám batohy na skautské turistické výpravy a tábory, tak aby se tam nacpal i spacák a vše nutné na tůru s přespáním i vícedenním... Tedy spíše batohy dva 😅 😀
A pokud by měl někdo reference na kvalitní dětský spacák, nepohrdnu 😉
Dííky
@konidana No ono mu nic jiného nezbývá, já tam nebudu a pochybuji, že mu to někdo bude nosit 😀 Na Boll jsem koukala, ale přijdou mi malé 😅 Asi se budu muset vykopat někam do prodejny i s klukama a zkoušet do zblbnutí, jen nevím jak se budou tvářit když tam budu zkoušet do toho batohu nacpat spacák 😀
@mataharyy my pro začátek než jsme vychytali potřebné vystačili s batohem od tamanů-a karimatku stejně připnete nahoru,nebo z boku-jsou na to dobré ty protahované gumičky-to na víkendovky a na tábor záleží na dopravě-tam už se to bude muset řešit krosnou a to nevím jak prcek dá,i když většinou vedoucí pomůžou tak se jedná spíš o udržení pořádku a dohledávání věcí a spacák-radši prodejna a koukat co chci aby splnoval-jestli budou jezdit i v zimě a kam-na srub?topí pak děckám celou noc třeba?
My máme vybavení z Decathlonu.
@mataharyy My máme dětský batoh Boll (cca 20l) myslím, variantu tremp, nebo tak něco. Je super, děti ho unesou, ale komplet věci na víkend (spacák+karimatka) se tam tedy nevejdou. Buď spacák nebo karimatka. Spacáky pro děti jsme měli 120cm od Condora, teď řešíme co dál, neboť z nich vyrosly. A to si bude prcek 4,5 roku nosit sám komplet skautskou výbavu na víkend?