Ahoj, mám doma malého syna (4roky), a přemýšlím co mu dát k narozeninám. Viděla jsem tady ty autodráhy https://diten.cz/542-autodrahy-letadla ,ale přemýšlím zda by to uměl obsluhovat, když je tak malý, nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za reakce
Nase deti dostaly, kdyz bylo klukovi 5a1/4 a holce 7. O rok driv by to neslo. Takhle to bylo dobry, akorat drahu sem musela stavet ja. Nebyli schopni to vymyslet aby to slo spojit dokola. Meli jsme nejakou vetsi carrera a vlastne spis dve spojene.
@myval853 mame Carrera Go!!!, psana je od 6 let, ta Carrera first je od 4 let, ale je na baterky, to jsme nechteli. Pokud vim, ovladaji se stejne, maly dostal kdyz mu byly 4 a pohoda. Ona se tam da nejak nastavit i regulace, ze i kdyz jede furt "na doraz", tak to jede pomaleji a v zatacce mu to nevyleti. Stavet a rozkladat musi dospely, jak uz nekdo psal, daji se pro zacatek stavet jednodussi trasy. Mne se libi, ze je to hracka na dlouho a daji se dokupovat dalsi doplnky, ktere to ozivi
mamevelko carrera go, i s loopingem a jeste cimsi, Deti 6.5 a 3r. Skladat musi dospely, coz je vopruz, deti to bavi jen chvili, hele, ja bych ji podruhe nekoupila. Ale jestli mate hodne mista, tak proc ne.
Syn ji dostal v 5 letech a moc ho to nebavi. Je to porad dokola. Ma ji roztazenou u tchanu a sotva si na ni vzpomene. Skoda penez a mista. Za me je lepsi koupit kreativnejsi autodrahu (treba lidl, ikea)/vlackodrahu ze dreva, ke ktere je spousta doplnu k dokoupeni, a ktera rozviji fantazii.
@myval853 také jsme kupovali pro dceru 4 roky. Byla nadšená, ale to ovládání je opravdu problematické. V tom ohledu, že děti drží ovladač zmáčknutý naplno a to je v zatáčce vyhodí. Jedině obmotat spínač nějakou bužírkou nebo páskou, aby nešel zmáčkniut na doraz, tak malé děti nejsou schopny do zatáčky zpomalit atd.