Milé maminky,
měly byste prosím nějaký tip na autíčko na dálkové ovládání. Kritéria výběru mám v podstatě jen dva: aby bylo na nabíjení (ne na baterie) a vydrželo pak jezdit aspoň 15 - 20 minut, ideálně déle a aby nestálo ranec (několik tisíc za něj dát nechci).
Jinak žádné další velké požadavky nemám - jestli bude terénní, otáčecí nebo úplně obyčejné, je mi jedno.
My před pár lety koupili jedno autíčko s terénními koly dobíjecí teda, ale po dobití vydrželo jezdit cca. jenom 10 minut a bylo to uvedeno i v návodu, že je to normální doba provozu. To mě zklamalo, neboť člověk to nabije, jdeme s tím na ven a za 10 minut mají děti po zábavě.
Nevím tedy, zda je možné vůbec oběma mým požadavkům vyhovět, ale řekla jsem si, že se zkusím zeptat.
Za případné odpovědi moc děkuji a přeji pokojný a dobrý čas.
Myslim si, ze tvuj pozadavek je nerealny, pokud nechces dat x tisic. Syn ma terenni buginu asi za 4tis a vydrzi tuším 15 min.
Aha, děkuji. Právě. Já jsem z toho byla dost překvapená, že je normální taková krátká doba provozu... člověk to dlouho nabíjí a jezdí chviličku... a ještě více z toho teda, že i auto za 4000 je na tom podobně. My jsme teď našli autíčko na ovládání ještě po mé sestře, úplně obyč, ještě s anténkou i na autíčku, bylo tedy na baterky, ale kluci s tím jezdili celý večer a pak ještě několik dní po chvílích a pořád jezdilo, ale pak ho malá dostala do rukou a stáří materiálů už to teda nevydrželo a autíčko je na vyhození. Na konci bylo tedy vybité, ale vydrželo tedy více než hodinu... jenže to bylo na baterie... leda teda kdyby byly dobíjecí...
@terezaluciekrista sezen na baterie, a porid nekolik sad nabijecich baterii. Pak staci vymenit a jede dal. Pres noc zase vse nabit. Jinak 10 min je bezna doba provozu u vseho co nestoji X (desitek) tisic
Já přemýšlím o něčem takovém, líbí se mi, že je i na ven a výměnné akumulátory https://www.rcobchod.cz/produkty/mz-climb-super...
@konidana Dobrý nápad, děkuji.
Milé dámy, tak já nakonec objednala odsud toto: https://rckane.cz/auta-monster/109861-firewolf-...
Výdrž akumulátoru 20 - 30 minut + jsem tam dokoupila za 500 další akumulátor slibující až 1,5 hodiny jízdy. I kdyby to bylo v reálu méně, už máme baterky na střídání.
Autíčko tam mají ještě v šedobílé verzi, tu jsem brala. Komunikace s obchodem zatím bezvadná, objednávala jsem původně nějaký starší model, ten už neměli, tak se mnou vykomunikovali výměnu za tento novější. Ještě ho doma nemám, tak uvidím. Snad to nebude úplné šlápnutí vedle.
@terezaluciekrista Dobrý den, mohu se zeptat, jak jste s autem spokojeni? Také sháním 🙂
@terka_85 Dobrý den, první dojem zatím fajn... zkoušeli jsme však jenom chvíli doma s mužem po nabití akumulátoru - ovládání jednoduché, vypadá to fajn, ale víc bohužel nemůžu zatím posoudit, máme to pro syna pod stromeček.
Ahoj, v tomhle bych ti mohla i poradit. Taky jsem pro syna hledali autíčko, co něco vydrží a hlavně může nějákou tu dobu jezdit, alespoň pul hodiny. Našli jsme. Vydrží až 30 minut, je voděodolný a od syna prošel testem odolnosti - v pohodě zvládně kaluže a bahno.
Do mokra a bláta? To je schopné nějáké autíčko na dálkové ovládání vydržet?
No jasné, když je terenní, je to od něj očekávané. 🙂
No tak to mě tedy zajímá co je to za značku. Takové by se synovi na zahradu moc hodilo.
Jsou to autíčka na stránce rcobchod.cz . Doma toho od nich máme hned několik a syn je nadšený, nehraje si s ničím jiným.
Nemyslíš něco takového? Tohle jsem tam našla https://www.rcobchod.cz/produkty/mz-climb-super... . Co jsem se dívala tak je hlavně tou výdrží to co hledáš. No a bláto syn určitě uvítá, jako každý kluk.
Ano, a to si zrovna narazila na super model 🙂 s tímhle neuděláte chybu!
No tak to u nás bude jasné, že si s ním bude hrát i manžel. Tohle jsou stejně takové hračky hlavně pro ně… 🙂
Koukám, že každý chlap je stejný. :D ikdyž ženy, ja si s tím taky jezdím. 🙂 Jsou to prostě hračky pro celou rodinu.
Ahoj, v dnešní době se dají k autíčkům už dokoupit silné akumulátory, vyměníš a jedeš dál. 🙂
Poradit neumím, ale taky by se mi hodilo 👍