Ahoj holky, chtěla bych vědět váš názor, jestli mám v sobotu, když bude normální počasí, vzít sebou na biatlon svou 5 letou dceru. My totiž biatlon milujeme a nevím proto, jestli dokážu být objektivní. Moc děkuji za názory.
A proč ne?
5 ti leta by to uz mohla dát,nasi známí tam byli i s tříletou a dokonce na některých fotkach jsem viděla, že tam byli lidé i tak s ročním dítkem...
@tercasv biatlon miluje, moc by chtěla jet, doma sledujeme každý závod a fandíme 😉 snažila jsem se jí přiblížit, jak to tam probíhá a vypadala nadšeně, ale přece jenom v 5 letech si to ještě moc do detailů neumí představit...
@leilinka1234 to ani nejsou moje obavy, jako spíš moji mámy, že tam bude strašně moc lidí a hluk...
@ajja87 to je pravda, nějaké děti jsem tam taky zahlídla 🙂
Zrovna teď jsme se vrátili s pětiletým synem z biatlonu.Byli jsme na třech závodech na tribuně E1 a bylo to super👍Jen upozorňuji,že auta i autobusy parkují docela daleko od arény...
Tak asi bude hodně záležet na povaze dítěte... Ale pokud to není žádný paličatý mezek, co má zrovna období vzdoru (v pěti už snad ne 🙏😊), tak proč ne. Já bych se toho nebála.
Minulý víkend byla reportáž, že z parkoviště na stadion trvala cesta hodinu. Záchytné parkoviště někde ve vesnici, svozový autobus a pak ještě pěšky (snad 1,5 km ale nevím jestli si to pamatuju dobře).
Atmosféra bude super. Ale tohle by mě s dětma odradilo
Maminky maji vzdy plno pripominek... zaridila bych se podle sebe a dcery
Tak to bych ji vzala 🙂
Zrovna biatlon mi přijde, že je úplně na pohodu, pokud bude slušný počasí - je to venku, i kdyby to dítě nebavilo a chtěla si třeba povídat nebo místo toho hrát něco na mobilu nebo podobně, tak to vlastně nebude nijak zvlášť rušit okolí. ... Kino, divadlo, konzert někde v konzertním sále, pokud nejsou vyložěně stavěné pro děti, bych v tomhel věku asi řekla, že ne. Ale akce venku jsou podle mě ok. ... vyloženě těsnej dav myslím nehrozí (jako nějaký strkání a přehlídnutí dítěte) a odejít se celkem dá. A pokud máte jen jedno dítě, tak ho celkem snadno uhlídáte.(a kdyby třeba pak už nedávala zpáteční cestu, tak odnesete).
Za mne proč ne. Já bych pro svoje ditka akorat brala sluchátka proti hluku. Nesnášejí rámus.
Děkuju vám, holky, za názory, nepadlo tady ani jednou, že ne. Chodit pěšky je zvyklá, běžně dá 5 kilometrů. Povahově je úplně bezproblémová, takže jsem si jistá, že to zvládne bez nějakých záseků 😁 takže je asi rozhodnuto 😃
Jak se k tomu staví dcera? Bude jí to bavit? Píšeš, že biatlon milujete, tak asi ++ ví, co to obnáší. Bavili jste se o tom, jak to probíhá? Podle toho bych se rozhodla.🙂
Moje dcera bude za chvíli 5 a jezdí s mými rodiči na hokej, normálně na extraligu, takže plný stadion a užívá si to 🙂Ale může tam chodit po kotli, po schodech, o přestávce se jdou projít po ochozu. Takže jenom nestojí na jednom místě.🙂