Ahoj mamky holčiček - dárek na první narozeniny kočárek nebo tatru? Nemůžu se rozhodnout 🙈. S čím si vaše holky víc hrály? Líbí se mi představa kočárku, ale pořád mi v hlavě vrtá hláška "každé dítě má mít tatru 😄". Tak co vede u Vás?
Nase holky maju kazda svoj kocik s babikou a veru sa s nimi hraju stale. Tatru mozno do domu na zahradu, do bytu urcite nie. A kocik teda dostali na prve narodeniny a normalne s nim hned chodili, neprislo mi to brzo
Ja by som kupila tatru a kocik neskor
Tatru a kočárek na druhé narozeniny. 🙂 Dcera dostala kočárek, panenku, postýlku a židličku pro panenku na vánoce, měsíc a půl před 2 narozeninama a bylo to akorát. V roce by si s tím určitě ještě nehrála "spravenz".😀
Nevim no. Nas dostal tatru, ale pak sme poridili kocarek a bavil ho vic 😄
Kočárek… dostala oboje a tatru docenila tak ve dvou… jednu chvíli musela byt schovaná.:: akorát si na ni stoupala a bylo to tak o pusu..
My dali tatru synovi k 1.roku. Jen jsme nedomysleli ze do bytu to neni to pravy orechovy 😂 Lital s tim po byte ze chudaci sousedi. Takze pak to slo k babicce na zahradu. Dcera dostala maly,dreveny kocarek. Ovsem jeste nechodila,takze ho preklapela na sebe. Ale treba miminko si do neho uz davala. A za cca 2-3 mesice,jak zacala chodit tak uz drandila. Ja osobne bych holcicce vic nez tatru poridila kocarek.
Tatru a kočárek od Ježíška 🙂
Tatru. Když vezmeš originál od Tatry, tak má nosnost 100kg tuším, užije si s ní hodně zábavy celá rodina. 😃
Moje dcery Tatru nikdy neměly,já taky ne. Kup oboje a mas to vyřešeny.
Co zkusit úplně něco jiného? My dostali k první narozeninam interaktivní hracku Activity board Lucy Mark a nemůžeme si ji vynachválit, hraje si s tím stále, teď po dvou letech trenuje zavazovani tkanicek (neúspěšně zatim, ale zabavi ji to) 🙈🤣 Rozhodne to za to teply vypity kafe stojí 🥰😀mrkněte na Instagram třeba lucymark.forkids
Tatru, aspon naše roční dcera na kočárek úplně kašle, ale auta od brachu tahá porad :D