Dobry den maminky! Syn za par dnu oslavi prvni narozeniny a chteli bychom mu dat nejaky hezky darek. Do nejuzsiho vyberu postoupily hracky od Fisher Price, a to Pejskuv stolecek a BeatBo (snad to pisu spravne). Nemuzu se ale rozhodnout, kterou nakonec koupit. Vy z vas, ktere doma tyto hracky mate, mohly byste mi prosim napsat, jestli mely u deti uspech? Koupily byste je znova? A kdybyste si mely vybrat mezi temito dvema, ktera by to byla? Stolecek nebo Beatbo. Moc dekuju 🙂
Hezky den,mame po starsi dceri stolecek,syn si s nim hraje od 7 mesicu a starsi dcera dodnes (jsou ji 4). Beatba mam ted pro syna k 1.narozkam,neodolala jsem mu, ale tedy s nim nemam jeste zkusenost. Rekla bych, ze mozna bude spis pro starsi dite,ten stolecek je takovy vic na motoriku tech mensich a pak nastupuji ty dalsi mody.Beatbo je pro takhle male dite spis vic na koukani a plne ho doceni pozdeji.Ale tot jen muj subjektivni nazor.
Ahoj, mám dotaz k BeatBo míčku - už s ním máte zkušenost? Na Heuréce píšou, že motorek je hodně hlučný a přehlušuje hudbu. Velký BeatBo prý umí nahrávat zvuky, ale míček to asi neumí? Kde jste kupovaly? Uvažuji o koupi pro 7 měsíční holčičku k svátku, je ještě malinká, takže stoleček neuvažujeme 🙂.
My máme stoleček a ten určitě doporučuji. U nás byl hodně využíván a občas ještě je.
S Beatbo zkušenost nemám.