Ahojte, nedoporučil by mi někdo nějaký klub, kroužek atd...pro 15m holčičku, kde by mohla vybít energii a zároveň se naučila novým dovednostem a mohla se naučit fungovat ve vetším kolektivu. Myšleno skákání, přelézání, hopsání, ale zároveň, aby to bylo koordinováno/ řízeno nějakou instruktorkou a nebylo to jen bezhlavé blbnutí? Chodily jsme na plavání, ale teď v zimě se mi jí tam tahat nechce. A ráda bych, aby jsme si obě zpestřili ty dny nějakou jinou aktivitou. Prosím jen okolí Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště, Turnov.
Díky 🙂🙏
@takyjedna koukám na to, to by bylo ideál, ale bohužel se tam se cvičením začíná až od 2let. 🤷
@takyjedna Díky 👍 koukala jsem, měli by jsme to kousíček od domova, ale kurzy na cvičení v MH už jsou zabrány do března. Tak počkám jestli se ještě něco nevyskytne a případně nás zkusím zapsat jako náhradnice.
Hm... V Turnově jsou taky všechny kroužky narvané...
@takyjedna pozdě jsem si vzpomněla asi 🤦
Zkuste tu naruc a treba si zavolat. Chodila jsem s dcerou minuly rok a nekdy nevadilo, kdyz prisel i nekdo nad limit ☺️
@miriam1989 Zdravim, my chodime uz od roka k pani Sebrlove http://www.babyclubturnov.cz/cviceni/. Cviceni je kazdou stredu dopoledne a je rozdeleno na dve skupiny podle veku deti.
@klara369 a jen se zeptám od kolika hodin se začíná? (Nevím zda-li uvedené časy 8:30 a 9:00 jsou aktuální) Jen jestli má smysl kontaktovat paní, aby jsme to stíhali vůbec 🙂 Děkuji
@angelchild jee tak díky za info 🙂
@miriam1989 vubec neni za co☺️
@miriam1989 ano, koukam, ze na webu jsou stare datumy, ale jinak je vse (vc. kontaktu) stejne. Mladsi deticky cvici 8:30-9:00 a starsi 9:00-10:00.
@miriam1989 Cvičení s dětmi MB. Je to v Bolce v sokolovně a zrovna teď od února začínaji nové kurzy (s klukem 15 mes. budem taky chodit). Nebo je tu centrum Zuzka - např. Kreativita v pohybu a i DDM v Hradišti mají různé hodiny pro malé děti od roka.
@kaml24 Dobrý den, děkuji za inspiraci poslala jsem email ( do cvičen s dětmi MB) zda-li mají ještě volno, vypadá že je o to velký zájem i mě se libí jejich koncept. 🙂👍
Sokol Turnov, cvičení pro rodiče s dětmi.