Milé maminky,
koupili, případně dostali jste hračky nebo doplňky Snoozebaby se štítky?
Budeme rádi pokud se podělíte s vašimi zkušenostmi s nimi, zda se líbí vašim dětem a jak se s nimi hrají.
Těšíme se na Vaše reakce. Nikdo nám neřekne o našich hračkách více, než maminky dětí, které se s nimi hrají.
Děkujeme.
Máme od vás hračku Bro (kluka) - já jsem z ní nadšená - je nádherná, z krásných materiálů, heboučká, vtipná.... ale bohužel se ji už pár měsíců snažím vnutit do přízně našemu miminku - zatím odolává jeho kouzlu. Nevadí - některé hračky si snad můžou koupit maminky i pro sebe - já rozhodně nelituji :o)
@kj kolik měsíců má váš kluk? Bro je svlíkací panenka a je více vhodná pro starší děti ..
@snoozebaby mimi má téměř 11 měsíců - hračku Bro máme asi 4 měsíce. Jak už jsem psala - i kdyby nezaujala mimi, tak maminka je z ní nadšená - škoda že výběr vašich hraček pro "větší" děti už je hodně malý...
@kj Neztrácejte naději!!! Moji dceru začaly postavičky zajímat až po roce a ještě později pak začala teprve studovat, jak panenku svléknout. Tak ono to ještě může přijít 😉
@germaine Tak to je dokonalá fotka 😀 Ta dela vypadá vážně dokomale
@alyssa.anna Myslíš tu dečku? Jsem to nepochopila 😀
@germaine no jo. překlep. Jasně. deka 😀 Musím říct, že ta mě ze "štítečkových věcí" zaujala nejvíc
@alyssa.anna Vyhráli jsme jí tady na koníkovi se Snoozebaby 😉
@germaine faaakt? Tak to závidííím 😀 Ne vážně, věřím, že si s tím mimísek vyhraje 🙂
@alyssa.anna Můžeš vyzkoušet štěstí taky https://www.modrykonik.cz/diskuse/skupina/mesic...
@germaine a ve které jste vyhráli? Já vidím jen ty o hračky ☹ Já stejnak nemívám štěstí. Až z ní brouček vyroste tak jí od tebe koupím 😀
@alyssa.anna ´Mají to jako hračky, ale jsou to všechno dečky 😀
Jo a ta naše, až s ní bobík skončí bude vypadat 😀
@germaine jo ahaaa tak to pak zkusím ten slogánek, třebas by byla fajn i ta menší dečka. Každopádně kdyby ta vaše nedopadla nejhůř víš komu napsat 😀 Já se znám jakou mám "kliku" v soutěžích.
@alyssa.anna Nikdy neříkej nikdy, mě taky nenapadlo. že vyhrajeme 😉
@germaine máš pravdi, někdy se to přeco musí obrátit, tak to přeco musím zkoušet 🙂
my jsme taky vyrháli dečku tady na MK, malá jí sice žižlá, ale cedulky na hračkách z IKEA jsou prostě delší a lepší 🙂 Možná by stálo za to popřemýšlet, jestli pro ty prcky neudělat ty cedlku širší a delší.. 🙂
Já teda za nás musím říct,že nám teda zase vyhovují ty uzčí a proto je fajn,že mají štítečky různé rozměry. 😵
Milé maminky,
jsme velmi rádi, že jste nám pomohly kampaň se Snoozebaby "dotvořit" na, pro nás, nepopsatelnou hodnotu. Chtěli bychom poděkovat vám všem za vaše připomínky, informace a skvělé slogany. Budeme se těšit z každého dalšího příspěvku a podnětu, který nám pošlete buď tady na modrého koníka a nebo na Kidsworld.
Ty z vás, které by si přály vidět produkty Snoozebaby a vyzkoušet si třeba i vozík Ezyroller "na živo", pozýváme k našemu stánku na veletrhu For Kids 2012, který se uskuteční v Praze ve dnech 12-15.dubna 2012.
Ještě jednou vám mockrát děkujeme!
Annalies a Pavol
malá všechny cedulky a štíky milovala..Bohužel na trhu před třemi lety žádná hračka s tímto nebyla..☹ Pak přišel na trh podobný výrobek od Lamaze. Pokud bude někdy ještě mimi,tak mu takovou věc určitě koupím...