Milé maminky, který Rajec je váš nejoblíbenější? Chutnají vám naše bylinkové nebo spíše ovocné příchutě? Nebo máte nejradši některou z řady "Tajemství stromů"? Jsme zvědaví, jaká příchuť u vás vede 😉
U mě vede stále pampeliška....ale jinak mi chutnají všechny, až na to, že některé příchutě nejsou tak dostupné a takřka nikde ne všechny...
mateřídouška a lípa 😵
U mě pampeliška.
mateřídoušku 🙂
Kaštan, to je mňamka 🙂
Pampeliška a mateřídouška. Ale úplně nejvíc bez příchutě 🙂
kaštan a pampeliška 🙂
u nás vede malina 🙂
kaštan (dá se pít i nevychlazený) 🙂
neperlivou vodu, ochucený nepiju od žádné značky 😉
kokos
@altoda já, protože mi trnou zuby, piju nevychlazené všechny neperlivé vody 😅 ...krom citrusových, ty dobré nechlazené nejsou, ale ty bylinkové atp.od Rajce jdou všechny bez ledničky 🙂
Mě chutná angrešt,malina a šípek 😉
rozhodně pampeliška 🙂
U nas vede materidouska.
Materidouska a jemne perliva brusinka
většinou bez příchutě, přijdou mi obvykle dost sladké totiž.
Kaštan 🙂, ale ostatní jsou hned v závěsu 🙂.
Mateřidouška jednoznašně vede 🙂
pampeliška
mateřídouška!🙂
Tak já bohužel zatím jsem nevyzkoušela žádný ochucený Rajec, ale mám oblíbený neperlivý a koukala jsem na ty příchutě a jak se natrefím, tak bych asi ochutnala angrešt, ten vypadá lákavě 🙂
Mateřídouška,angrešt a lípa 🙂
Pampeliška a mateřidouška-nic jiného už nepiju 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@osicenka Angrešt můžu doporučit - zrovna ho tu popíjím 😀 😉
nejraději mám bylinkové - nejvíc mi asi chutnala pampeliška a pak hned mateřídouška... Ještě i kaštan byl dobrý, ale připadal mi dost sladký...
lípa, pampeliška mi moc nechutná, ještě mateřídouška je fajn
Víte, co by mě zajímalo? Jestli vyrábíte nějakou příchuť, která je oslazená jen stévií. Tu bych případně ráda zkusila 😉
Pokud se chcete podívat na přehled příchutí, které Rajec má, můžete zde: www.rajec.com/produkty-cz/ochucene 🙂