Mám na Vás tak neobvyklou prosbu. Potřebovala bych zjistit jméno a kontakt na pana z okolí Mělníka který podniká jako tesař a truhlář ale neznám jeho jméno. Má kolem 40 let, sportovní typ, fešák a nosí brýle.
Jde o to, že jsem byla před 2 týdny na dovolené v Egyptě, Marsa Matrouh a ten pán tam byl sám se třemi malými dětmi tak ve věku 8-12 let. Dva kluci a holka. Pár krát jsme se spolu bavili na pláži a on říkal že je z Mělníka, zaměstnává ukrajince a má velkou firmu která dělá se dřevem - krovy, dřevostavby a že dělali vyhlídkové věže a stezky v korunách stromů v Čechách, Polsku a na Slovensku.
Přiznám se že jsem se do něj zahleděla co jsem si uvědomila bohužel až doma a jelikož říkal že je rozvedený, chtěla bych se s ním zkontaktovat. Hezky jsme si dokázali promluvit tak možná z toho bude láska😍.
Asi nebudeš první který to říká :D Mělník jojo...
@len_ka2011 zkus se zeptat na lokálním fb, ale asi bych vynechala tu část, že ho chceš ulovit 😀. Hodně štěstí
@len_ka2011 na google jsi hledala? Víš aspoň křestní jméno?
@len_ka2011 Poradím jen Google, jestli má firmu, a lokální fb. Nicméně, moc přeju, abyste se našli a třeba z toho něco bude 🙂
@len_ka2011 není to Martin? 😀
Zkusila bych teda hledat "zhotovitel stezka korunami stromů"
@gruyerre Jaký Martin? Víš příjmení?
@novamamina to jsem už samozřejmě zkoušela
@len_ka2011 napíšu ti do soukromé zprávy, ať tady o někmom nepíšu veřejně
@len_ka2011 tesař a truhlář je něco úplně jinyho 😎kdybys hledala ty firmy, tak pozor na to…
Jsem děsně zvědavá, jak tohle dopadne 🤣🤣
@janule0123
Pokud by tam byl jako subdodavatel tak nebude vedený nikde
@petula.bir ted nemyslím na te stezce… ale v nějakým rejstříku firem v okolí Mělníka… a dle toho co dělal, bych to tipla na tesaře… ne truhlare 🙃 jsou to dvě dost odlišný profese, ikdyz obě dělají se drevem
Pokud by to pomohlo v hledání toho muže tak ještě jsem si vzpomněla, že jeho 3 děti hrají všechny fotbal, tedy i dcerka. Pokud má některá z vás dítě co hraje fotbal možná zná rozvedeného tatínka se 3 dětmi. Jak je možné, že je to tak těžké se k němu dopátrat?
@len_ka2011 treba kecal?
a víš jméno, když jste si tak povídali ?
@petramana
Taky si myslím, že jí kecal … kdyby mu bylo s ní tak dobře určitě by dal třeba telefon nebo tak něco …
Třeba taky ne a bude to romantika jako 🐷 😂
Ted si predstavte, ze jste nejaky fachman, co oblbnul zenskou na dovci a v praci se to dozvi kolegove a budou si z vas delat pr*del :D
@ai30 výše zmíněné rady ve FB skupinách? Manželka některýho? Česko je malý na tohle. Kamarád sháněl holku z fesťáku, věděl jméno a kde studuje a našel ji za 2 týdny - bez Facebooku. Takže zas tak nereálny to není. Vždycky někdo někoho zná.. ty se snažíš být vtipná a chytrá, ale moc ti to nejde
@sinicka Ze by neci manzelka mela prehled o tom, kdo kde byl a poznala ho, prestoze lhal? A zenaty chlap jede bez manzelky s detma na dovolenou do Egypta? Navic i kdyby? Vzdyt spolu nic nemeli, jen spolu mluvili. Tak kdyz bude zenaty, napise 'jsem zenaty' a konec story. Sorry, ale to je fakt pritazene za vlasy.
Nevidim nic spatneho na tom, ze ho zakladatelka chce najit a fakt nechapu nutkani k tem vysmechum vyse, slepice v kurniku jsou proti vam damy na urovni.. 🤦♀️
@len_ka2011 nebyl syn Adam?
@avestsikova Nevím ani jméno toho muže, natož ještě dětí😅
Hele ty a ses si jistá, že byl rozvedený, nedáš sem jméno nic, jen že je truhlář a údajně má firmu a nevíš ani název firmy 😂😂 já teda nevím. Ale myslím, že buď si troll a jen to tady zkoušíš, anebo si chlap z tebe udělal pěkný apríl a čekal, zda se jako zlatokopka chytit.... A chytla :D
@len_ka2011 a jak si s ním povídala, když nevíš jméno to je divný ne? To jako jste se nepredstavili? To je základ slušného vychování 😂
@len_ka2011 a proč to nedáš na Mělník City???
Zkusila bych se spíš zeptat v nějaké lokální skupině na FB. 🙂 Ale jestli má velkou firmu, neměl by být problém si ho vygooglit.