Ahoj snažilky prosím vás o radu, už jsem měla jít teď na první Ivf ale z krve tě zjistili zvýšený Prolaktin dostala jsem prášky na 8 týdnu dostinex. A za měsíc mám jít na kontrolní krev a když bude v pořádku mohu jít konečné na Ivf. Chci se zeptat měli stě někdo zkušenosti? Za jak rychle dostinex pomohl snížit hladinu? Popřípadě můžu jít na ivf za měsíc ale ještě prásky při ivf dobírat... četla jsem že to může být i hodně že stresu což je asi můj případ mám psychicky náročnou práci. Neexistují nějaké bylinky čaje cokoliv k dostinexu abych tu hladinu rychleji srazila? děkuju moc za jakékoliv rady 😊
@nina004 moc děkuji za odpověď a gratuluji k těhotenství 😊
@denisa777000 ahoj, muzu se zeptat, jak pokracujete s lecbou vyssiho prolaktinu? Dle vysledku ho mam taky zvetseny, ted cekam jeste na genetiku a jakmile budu mit vsechny vysetreni obejite, tak se pujdu objednat do caru na poradn.
@leilinkaa ahoj dostala jsem prášky dostinex je to léčba na 8 týdnu kdy žena by neměla otěhotnět takže jsem musela přerušit ivf. A po 8 týdnech se mi prolaktin snížil a pak se ivf pokračovalo ale bohužel mě nevyšlo ani jedno ani druhé a teď jedu 3ale bohužel ani to nevypadá 😥
@denisa777000 jezisi tak to se mam teda na co tesit 😂 takze dva mesice tak to se k nejakemu ivf dostaneme az tak v kvetnu a buhvi zda to vubec vyjde😓😓 no snad jo a hlavne at i vam to vyjde !
@denisa777000 Ahoj. Ja som brala Dostinex 2 mesiace. Hladina sa po ňom upravila a na pár mesiacov mi ho vysadili. Potom som mala prolaktín opäť vysoký,tak mi ho v červnu zas nasadili a teraz som ho vysadila,lebo som zistila ,že som tehu. Mne určite pomohol. Držím ✊ A vraj nemá vplyv na plod,ale mal by sa v tehu a najlepšie aj pred tehu vysadiť.