Ahoj,mám týden od nachlazení zvýšenou teplotu,36,8 ,36,9 ...teploty nemivam ,moje standardní je 35,8 až 36,1...takže tohle už je pro mě teplota a stav,kdy mi není úplně fajn...ok ,měla jsem rýmu kasel...jenže to už vymizelo a dnes mám teplotu 37,1 ..jsem už nervózní,chtěla jsem jít v pondělí do práce...kdyby h to měla tři dny neřeknu...ale takhle ...je ok jít k dr ? A na co na krev? Jaký příčiny by mohly být? Infekce ,rakovina,autoimunitni je základ co mě napadl ...teď nám i přes ms ...ale nikdy jsem si nevšimla no teploty ...nemá někdo uklidňující zkušenost?
Tak si zajdu na krevní testy pokud máš strach, rady ti to neřekneme...🤷♀️
Jestli se necítíš dobře, běž k lékaři. Tady ti nikdo neporadí lépe než lékař. Pokud máš tak přesný přehled o své tělesné teplotě, určitě víš zda a jestli se děje něco nestandardního,
Měla jsme týden "lehce zvednutou teplotu + přecitlivělý žaludek". Když se to po tom týdnu nijak nelepšilo, šla jsem k doktorce. Její první dotaz byl, jestli jsme si dělala těhotenský test a kdy mám mít MS. Tak jsem jí potvrdila, že test negativní, ale že MS mám mít 'každým dnem'. Tak mi napsala na týden neschopenku s tím, že odpočívat a zopakovat test. Když se po týdnu stav neměnil a test stále negativní, začali jsme teprve řešit nějaká gastro vyšetření... Nenašlo se vůbec nic. Nakonec konstatovala že "asi rozhozená střevní mikroflora . ... odeznělo to po nějakých 3-4 týdnech (a pak za další dva týdny vrátilo - jenže to už to bylo těhotenství)
Tak tohle je moc. Říkala jsem to manželovi a ten se hned ptal, jestli tuto otázku náhodou nepokládá muž 😅 protože s tímhle obvykle hodně nadělají muži a všude je plno vtipů o tom, jak je pro ně teplota nad 37 málem smrtelná... Tohle je opravdu nesmysl, nezlobte se na mě, ale najděte si na internetu nějaký článek o tělesné teplotě, najděte si normální hodnoty X zvýšené X vysoké hodnoty. Tohle je směšné. Teplota může KOLÍSAT. Hodnoty do 37 jsou normální, zvýšené nad 37 a od 38 je to horečka. Manžel mívá horečky 39 a jeho kolega měl dokonce letos 40/41 a šel s tím do nemocnice. Takže to chce hlavně klid 🙏😇
@rosalindamelinda ja myslela ze je to preklep.
Teplotu nemas a tyden po viroze se jeste nemusis citit ok 🤷🏾♂️
Beznou teplotu mam 35.3-35.6. Kdyz mam 36.9 tak vim, ze uz se neco deje, nad 37 me boli i vlasy a pri 39 pisu zavet.
A samozrejme jsou i lidi co s 39 jdou v pohode do prace. Kazdy to ma jinak.
Rakovina to nebude, ale stav po viroze klidne.
@barus7 já mám od září stále zvýšenou teplotu v klidu 36,5 a když doma uklizim nebo něco tak 37,2 doktor vzal odběry vše ok říkal že to není tak vysoké