Pěknou neděli přeju,vlastně pro mě tak pěkná není. Od noci zvracím a to skoro co pět minut. Už jsem fakt vyčerpaná. Nejhorší je,že už v sobě opravdu nic neudržim. Mám šílený pocit žízně ale bohužel všechno jde ven. Zkusila jsem čistou vodu,džus,coca colu,čaj na žaludek,černý čaj,taky žaludeční kapky ale všechno jde prostě hned ven 😔 Jsem sama doma s dětmi,takže na pohotovost se dneska bohužel jen tak nedostanu. Neměl by někdo nějakou radu prosím? Už zkusím fakt cokoliv. 😔
@terez94 Taky slyším kolem sebe že teď každý zvrací 🧐 zkoušíš popíjet jen po troškách? Třeba jen lžičku ledové coly...džusy nedoporučuju,ten je na žaludek těžký...
Já měla od čtvrtka, ale byla to spis chřipka. Najednou během dne úplně KO, zimnice a od noci i zvracení. Neměla jsem jak horečku srazit, protože každý prášek šel ven. I voda…
Pak jsem teda udržela matovy čaj. Ale fakt jen po trosickach jsem upijela. 🤷🏻♀️ Nakonec jsem v sobě udržela i pár piskotu a den pak jsem si dala samotnou ryzi.
Už je to snad zamnou (ťuk ťuk), ale jsem pořad šíleně vyčerpána. A modlím se, aby to nezacalo i u 9ti měsíční dcerky 😞.
@terez94 pokud zvracíš, zkus to zaspat a pár hodin do žaludku nedávej vůbec nic, ani tekutiny po lžičkách, když je žaludek nemocný, vyzvracíš i tu lžičku čehokoliv, až se prospíš, tak jsou super vodové nanuky, třeba jahodové Callipo, a pak ta studená cola, ledový čaj - třeba Nestea nebo čaj z lednice a nedávno mi na pohotovosti poradili Kinedril pro malého, že by ten žaludek mohl uklidnit, jinak zavolat na pohotovost, ať Ti pošlou e-receptem čípky Torrecan, jestli to půjde a jsou k dostání, to je na zvracení jediná zbraň, kdyby Ti to někdo mohl vyzvednout v lékárně.
Střevní chřipka. Trvá 1-3 dny. Pokud neudržíš v sobě žádné tekutiny, odvodníš se a tělo vyplaví veškeré minerály. Kamarádce po 20-ti zvraceních, zavolal manžel sanitku. Dali jí kapačku na zastavení zvracení a výživu. Za 2 hodiny byla OK 😉. Tak se netrap a zavolej si záchranku 😉.
Nech žaludek uklidnit. Nic do něj nedávej. Až bude líp, tak carbocit.
@novamamina děkuji. Snažím se ale už jsem úplně vyčerpaná a nechápu,že mám ještě pořád co zvracet. 😔
@terez94 já jsem tohle měla asi před dvěma měsíci. Bylo to šílený. Ale druhý den už bylo líp.
@terez94 sama taky ted s tim zapasim, zda se mi to nebo ted to ma hrozne moc lidi 😞 davam si jen cerny caj a jim rohliky