Dobrý den, asi mám menstruaci, ale má zvláštní průběh. Dva dny mám slabé krvácí, dva dny nic a pak mi začne zase krvaceni slabé. Měl to tak někdo jako já po druhém porodu císařem? Na kontrole po šestinedělí bylo vše v pořádku. Děkuji za odpovědi
Měla jsem po druhém porodu podobné sporadické krvácení, doktorka mi říkala, že jde o rozházené hormony. Srovnalo se to někdy mezi 2. a 3. měsícem, když jsem dostala klasickou ms.
@keyblaza myslím, ze 5 měsíců po porodu / zákroku, navíc, jestli bylo vše na 6ti nedělní prohlídce OK, by to s tím nemělo souviset, ale spíše to jsou rozházené hormony kvůli kojení. Ale mě si u obou (přirozených) porodu zval gyndar na prohlídku asi 4,5 mesice po porodu. Navíc vždy mi říká, ze pokud přemýšlím, jestli zajít na kontrolu nebo ne, tak raději zajít…
Zdravím, otázka je, jestli kojíte. U kojení jsou hormony rozházené a menstruace nemusí vůbec přijít nebo naopak být nepravidelná. Měla jsem zvláštní splnění tak 3 měsíce po porodu, pak nic, pak znovu zvláštní splnění 6 měsíců po porodu a 7. a 8. měsíc už menstruace normální jako před otěhotněním, včetně délky cyklu mezi nimi.