Zvláštní bolest na hrudi. Co by to mohlo být?

dansig
23. kvě 2024

Ahojky mam dotaz už asi měsíc mě poboliva třeba když se v noci otáčím vedle levého prsa napravo dejme tomu nad srdcem je to takový chvilková bolest děsí me ze uz me to pobolíva delší dobu přes den teda ne spise v novi kdxz se prostě pretacim nebo kdyz treba jako zatnu ruce nebo tak nejak myslíte ze by to mel být nějaký nerv nebo od srdce nebo co by to mohlo být

klokanka31
23. kvě 2024

@dansig Myslím že od páteře.

maja050812
23. kvě 2024

@dansig je to od páteře s takovou bolesti jsem se trápila několik měsíců trpím i na krční pater. Koupila jsem si topper na matraci a speciální polštář z paměťové pěny a pravidelně chodím k fyzioterapeutovi.

cilkat
23. kvě 2024

Taky bych typovala svalový problém - páteř, žebra... možná i paže samotná. Zkuste sehnat fyzioterapeuta.

dansig
autor
24. kvě 2024

@maja050812 takže myslíte ze to samo nezmizí ju 😀ja fůrt čekám ze by to mohlo zjistit a když to namazu tak mi prijde ze to cítím ještě vic ja sem hrozná vše hledám na internetu a plasim.co to je 😀🤣a ten fyzio jestli se můžu zeptat vam a to dělá co?

maja050812
24. kvě 2024

@dansig doporučuji nic nehledat na internetu ja jsem taky trosku hypochondr a bolest která trvá do dalšího dne me začne děsit a už hledám 😂. Nebo spíše hledala teď už si radši zajdu k lékaři když me opravdu něco trápí. Také jsem používala různé masti, náplasti a bylo to snad ještě horší. Pomohl mi topper a polštář z paměťové pěny ja zásadně usinam na boku takže jsem si koupila speciální polštář na spaní na boku a hlavně fyzioterapeut tam s vámi bude cvičit prvně prohmata a pokusí se zjistit odkud bolest jde a poté začíná se cvičením můj hlavní problém je držení těla a hlavně oblast krční páteře už při první terapii mi řekl ze jsem v hrozne křeči a ze jsem jak voják. Opravdu mi to pomohlo teď když me to čas od času chytne hlavně když mám období stresu což je pms a první dva dny menstruace 😂 tak si tam zajdu a pomůže mi. Ze začátku první dvě schůzky musim uznat ze to nebylo moc příjemné ale potom přišla úleva.

exbordelar
24. kvě 2024

Zajdi si za praktikem. Takhle tezko soudit z popisu bez fyzickeho vysetreni. Bolest na hrudi muze znamenat milion ruznych pricin - kardiologicke, neurologicke, traumatologicke, revmatologicke... atd. atd. Od uplne blbosti az po vaznou diagnozu. Nejdriv diagnoza, pak fyzioterapeut.

maja050812
24. kvě 2024

@exbordelar tady souhlasím. Také jsem si prošla řádným vysetrenim a když nic nenašli tak me poslali zpět k moji doktorce kde jsme řešili co dal. Takže určitě na prvním místě nechat udělat vysetreni.

dansig
autor
25. kvě 2024

@exbordelar muj praktik je schopnej mi říct ze sem ještě mladá a nemůže mi nic bejt 🤣

maja050812
25. kvě 2024

@dansig Normálně si stůj za svým a nech se vyšetřit. Nebo rovnou do nemocnice. Tohle nechápu jak muže doktor říct ze to nic není. Ja jsem si poslední dva roky prošla vyšetřeními u kterých jsem si sama říkala to snad nemůže byt možný na takova vyšetření chodí lidé kterym je snad 50+. Osobně mám za sebou kolonoskopii, gastro, ekg, kompletní krevní obraz co 3 měsíce, cukrovka, stitna žláza, alergie, Po dvou letech trápení a různých vyšetření diagnóza alergie na lepek, laktozu a sydrom drazdiveho tracniku. Samozřejmě většina vyšetření bez nálezu a jako poslední byli alergie byla jsem pro doktorku velký oříšek a oboum se nám ulevilo když jsem po 3 měsíci přišla a řekla jsem ze po vysazeni lepku, laktozy se citim dobre 😂 beru teda leky a k tomu probiotika. Plus ta moje pater a fyzio. Takže určitě to chce si dupnout a říct ze sama citis ze něco není v pořádku.

miryp
25. kvě 2024

Měsíc tě něco bolí, jsi z toho vystresovaná a přesto místo lékaře řešíš stav na sociální síti? Jaký výsledek si od toho slibuješ?
Seber se a jdi k lékaři. Pokud je tvůj praktik na nic, najdi si jiného. Může to být naprosto cokoliv a ani jedna z nás ti fakt nepoví, která varianta je ta správná...