Dobrý večer, poslední dobou - jedna se o dny, možná týden a něco, mě zvláštně bolí hlava. Bolest je na více místech hlavy a je proměnlivá v čase.
Nejprve jsem si všimla, že mě párkrát za den zabolí kost za uchem a v uchu. Nic bodavého, spíše tlak. To rychle odezní. Bylo to hlavně na pravé straně, ale tlak v uchu už jsem cítila i vlevo.
Další věc je tupá bolest v zátylku, tam bych řekla, v to může být od krční páteře. Dneska to došlo až na temeno na levé straně. Teď večer se přidaly i spánky, lehce lícní kosti. Těch míst je zkrátka více na hlavě, je to proměnlivé, špatně se to popisuje. Ale to s tím uchem a za uchem, je pravidelné.
Chci říct, že bolest sice není dramatická, ale je nezvyklá a mám i takové pocity slabosti, jakoby to se mnou zakymácelo. Jako, když máte nízký tlak.
Nevím, čím by to mohlo být, ale samozřejmě se bojím nějaké výdutě a tak podobně... Důležité možná je, že nepříjemné je to o to víc, když se předklonim. Bolest je tenzní.
Shodou okolností jsem byla měsíc zpátky na preventivní prohlídce, kde se mě Dr ptala, zda mě nebolí hlava, řekla jsem, že ne, protože mě nebolela.... Měla jsem i odběry krve v rámci prevence.
Chtěla bych se zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti, s tím, co tady popisuju? Mám pocit, že to vyzařuje od krku, ale nevím, jestli by mi to šlo i do ucha/ kosti za uchem, spánků a částečně lícních kostí.
Děkuji.
Tak od krční páteře by to mohlo být. Kdyz mám hodně " rozjetou" krční páteř tak mne bolí i zuby ( potvrzeno lekařem) ,zvracim je mi na omdleni. Ty stavy nekdy jsou šílené. Každopádně bych , ale vyhledala lékaře. Aby to třeba nebylo něco jiného.