Zvětšení prsou, co myslíte?

alys
4. čer 2015

Ahooj holky... 😀 ...chci se vás zeptat na názor...uvažuju o tom, že si nechám zvětšit prsa..po dvou dětech je to katastrofa - kojila jsem oba skoro do dvou let a moje původní dvojky jsou teď hóóódně špatný....manžel by to určitě taky ocenil 😅 nechaly jste si některá zvětšovat prsa? jak jste vybírali? a jak to pak probíhalo..? trochu se bojím jizev, jestli pak nebudou vidět...přece jenom stojí celkem dost peněz, tak chci aby to bylo pěkný.... 😉
díky

aspnet
18. čer 2015

@alys Ahojky... mám po prvním dítěti a moje prsa se také rapidně zmenšily ☹ Četla jsem o tom a určitě bych do toho šla, ale já na to bohužel nemám ☹ Držím palce, šla bych do toho...

kamhajek
18. čer 2015

Já pořád říkám, že po třetím dítěti do toho taky půjdu. Určitě bych vybírala doktora podle referencí, na tomhle se nevyplatí šetřit.

saminomimino
18. čer 2015

Po 4 dětecha kojeních mám mini prsa,ne že bych předtím oplívala mega vnady,ale něco tam bylo 😀 Přesto,nikdo a nic by mně nedonutilo dát si kus syntetického humusu do těla a ještě se nechat řezat a uspávat a pod.,asi to není názor co si chtěla slyšet,ale názor to je,určitě třeba zvážit,co to je a že to vždy nemusí být vlastně to co chceme,navíc pokud máš manžela,partnera co to neřeší,tedy s jiným bych ani nebyla,dala jsem mu přece krásný děti,tak proč do sebe rejpat

kru_pa
18. čer 2015

@alys
Zkus na stream.cz -nový život díky plastice- ženským tam dělají prsa celkem často.

mayyas
18. čer 2015

Nebo mrkni na omlazeni.cz, je tam kvantum diskuzi a spoustu zkušeností holek, které jsou po operaci, vč. doporučení (a varování) před doktory apod. Akorát bacha, můžeš po čtení za chvilku nabýt dojem, že silikonový prsa má celý národ a čím větší, tím lepší (takže prostě to ber s rezervou - prostě se tam uživatelky s implantáty hromadí 🙂 ).

xim
30. zář 2015

Ahoj holky,chtěla bych poradit ohledně zvětšení prsou. Jsem zakomplexovaná už od puberty,kdy všem něco rostlo a mě nic a marně jsem doufala,že jednou začne. Teď už mám 38 a jsem rok po 2. porodu.V době kojení prsa super, byla jsem nadšená, ale už dávno nekojím a je to zas totálně naplacato. Můj muž nechce o zvětšení slyšet, líbím se mu takováhle, takovou si mě našel, že problém mám v hlavě,atd...ale já se na sebe nechci ani kouknout do zrcadla.Nevím, co dělat. Bojím se hooodně bolesti a taky, co s malým, když je pak člověk na 14 dni vyřazen z provozu.Strašně bych ale chtěla jít jednou do plavek a cítit se jako "ženská". A taky nemít dutou podprsenku.

keitinka
2. pro 2015

Ahoj. Já jdu na augmentaci v únoru do perfect clinic v Praze. Už se nemůžu dočkat. Příroda mi nadělila nulky a po kojení (byť krátkém) jsou z nich spadlé nulky. Nejvíc info jsem posbírala na omlazeni.cz, tak tam určitě mrkněte. 😉

tetaodzviratek
21. únor 2017

@keitinka ahojky jak jsi spokojená? Měla jsem n jaké potíže?

luu25
26. srp 2017

Holkyyy potřebuju poradit... mám možnost jít na modelaci a zvětšení prsou do Medicom clinic v Brně... byla jste tam teď někdy některá na augmentaci? Díky moc 🙂

luu25
9. říj 2017

Holky, zase já - píšu i sem na fórum, protože tady se vždycky najdou rozumné ženské... Má někdo zkušenosti s autoaugmentací? Jak píšu výše, mám možnost jít na plastiku prsou, ale váhám... Jde mi hlavně o tohle - jak moc se vsákne tuk při autoaugmentaci prsou vlastním tukem a je možné, že z toho vszniknou nesouměrná prsa? nechtěla bych je pak po operaci muset "schovávat" ve vyplněných podprsenkách aby si nikdo nevšiml, že jedno je jiné než druhé... 🤐

babanci
22. zář 2020

Mě příroda nadělila 85 F. A holky,není to žádná výhra. Sice to vypadá hezky,ale překáží to.😀