Ahooj holky... 😀 ...chci se vás zeptat na názor...uvažuju o tom, že si nechám zvětšit prsa..po dvou dětech je to katastrofa - kojila jsem oba skoro do dvou let a moje původní dvojky jsou teď hóóódně špatný....manžel by to určitě taky ocenil 😅 nechaly jste si některá zvětšovat prsa? jak jste vybírali? a jak to pak probíhalo..? trochu se bojím jizev, jestli pak nebudou vidět...přece jenom stojí celkem dost peněz, tak chci aby to bylo pěkný.... 😉
díky
Já pořád říkám, že po třetím dítěti do toho taky půjdu. Určitě bych vybírala doktora podle referencí, na tomhle se nevyplatí šetřit.
Po 4 dětecha kojeních mám mini prsa,ne že bych předtím oplívala mega vnady,ale něco tam bylo 😀 Přesto,nikdo a nic by mně nedonutilo dát si kus syntetického humusu do těla a ještě se nechat řezat a uspávat a pod.,asi to není názor co si chtěla slyšet,ale názor to je,určitě třeba zvážit,co to je a že to vždy nemusí být vlastně to co chceme,navíc pokud máš manžela,partnera co to neřeší,tedy s jiným bych ani nebyla,dala jsem mu přece krásný děti,tak proč do sebe rejpat
Nebo mrkni na omlazeni.cz, je tam kvantum diskuzi a spoustu zkušeností holek, které jsou po operaci, vč. doporučení (a varování) před doktory apod. Akorát bacha, můžeš po čtení za chvilku nabýt dojem, že silikonový prsa má celý národ a čím větší, tím lepší (takže prostě to ber s rezervou - prostě se tam uživatelky s implantáty hromadí 🙂 ).
Ahoj holky,chtěla bych poradit ohledně zvětšení prsou. Jsem zakomplexovaná už od puberty,kdy všem něco rostlo a mě nic a marně jsem doufala,že jednou začne. Teď už mám 38 a jsem rok po 2. porodu.V době kojení prsa super, byla jsem nadšená, ale už dávno nekojím a je to zas totálně naplacato. Můj muž nechce o zvětšení slyšet, líbím se mu takováhle, takovou si mě našel, že problém mám v hlavě,atd...ale já se na sebe nechci ani kouknout do zrcadla.Nevím, co dělat. Bojím se hooodně bolesti a taky, co s malým, když je pak člověk na 14 dni vyřazen z provozu.Strašně bych ale chtěla jít jednou do plavek a cítit se jako "ženská". A taky nemít dutou podprsenku.
Ahoj. Já jdu na augmentaci v únoru do perfect clinic v Praze. Už se nemůžu dočkat. Příroda mi nadělila nulky a po kojení (byť krátkém) jsou z nich spadlé nulky. Nejvíc info jsem posbírala na omlazeni.cz, tak tam určitě mrkněte. 😉
@keitinka ahojky jak jsi spokojená? Měla jsem n jaké potíže?
Holkyyy potřebuju poradit... mám možnost jít na modelaci a zvětšení prsou do Medicom clinic v Brně... byla jste tam teď někdy některá na augmentaci? Díky moc 🙂
Holky, zase já - píšu i sem na fórum, protože tady se vždycky najdou rozumné ženské... Má někdo zkušenosti s autoaugmentací? Jak píšu výše, mám možnost jít na plastiku prsou, ale váhám... Jde mi hlavně o tohle - jak moc se vsákne tuk při autoaugmentaci prsou vlastním tukem a je možné, že z toho vszniknou nesouměrná prsa? nechtěla bych je pak po operaci muset "schovávat" ve vyplněných podprsenkách aby si nikdo nevšiml, že jedno je jiné než druhé... 🤐
Mě příroda nadělila 85 F. A holky,není to žádná výhra. Sice to vypadá hezky,ale překáží to.😀
@alys Ahojky... mám po prvním dítěti a moje prsa se také rapidně zmenšily ☹ Četla jsem o tom a určitě bych do toho šla, ale já na to bohužel nemám ☹ Držím palce, šla bych do toho...