Zdravím,
chtěla jsem ze zeptat:v květnu jsem měla dost ošklivý pád z koloběžky-té velké,kdy jsem jela z menšího kopce a bez varování černo před očima a následný pád přes řídítka na zem.Modřiny byly na obou stehnech veliké.viz foto.problém je,že je to dlouhá doba a zustaly mi po nich takové tmavě hnědé fleky a já nevim,co s tim,jestli něčim mazat,nebo s tim jít na kožní?Poradíte,Díky
Já jsem před 2,5 lety zajela jednou nohou do malého kanálu, měla jsem 17 cm utržený sval, stehno bylo úplně černé a i po těch 2,5 letech tam mám hnědý flek... :(
@kecafon Mně se to stalo na lýtku po pádu z koně, který mě při tom kopl. Po zhojení modřiny mi z toho mudr odsál ještě 14ml nahnědlé tekutiny a pak už flek zmizel úplně. Jen je to spousta let a už si nevzpomenu, kde jsem na tom odsátí byla, určitě ne u praktika, ale ten by Ti určitě aspoň poradil.
Ahoj děvčata,moc vám děkuji za příspěvky a asi siraději k tomu doktorovi zajdu,aby to zkouknul a poradil co a jak,myslim,že i na to odsátí by to možná bylo,no,uvidíme,moc díky 😉
Pokud to byla pořádná rána, jak píšeš, zřejmě byly poraněné všechny vrstvy, ty tmavší skvrny časem zmizí..můžeš podpořit obnovu tkáně treba kostivalem,mastí měsíčkem, konopnou..
Me se vše hojí blbě a dlouho, po téměř černé modřině mám flek skoro 2r. I hematoložka to viděla.