Zůstal mi tmavý flek po obří modřině, co s ním?

kecafon
3. lis 2016

Zdravím,
chtěla jsem ze zeptat:v květnu jsem měla dost ošklivý pád z koloběžky-té velké,kdy jsem jela z menšího kopce a bez varování černo před očima a následný pád přes řídítka na zem.Modřiny byly na obou stehnech veliké.viz foto.problém je,že je to dlouhá doba a zustaly mi po nich takové tmavě hnědé fleky a já nevim,co s tim,jestli něčim mazat,nebo s tim jít na kožní?Poradíte,Díky

lv
3. lis 2016

Pokud to byla pořádná rána, jak píšeš, zřejmě byly poraněné všechny vrstvy, ty tmavší skvrny časem zmizí..můžeš podpořit obnovu tkáně treba kostivalem,mastí měsíčkem, konopnou..
Me se vše hojí blbě a dlouho, po téměř černé modřině mám flek skoro 2r. I hematoložka to viděla.

lucie7411
4. lis 2016

Já jsem před 2,5 lety zajela jednou nohou do malého kanálu, měla jsem 17 cm utržený sval, stehno bylo úplně černé a i po těch 2,5 letech tam mám hnědý flek... :(

puresin
4. lis 2016

@kecafon Mně se to stalo na lýtku po pádu z koně, který mě při tom kopl. Po zhojení modřiny mi z toho mudr odsál ještě 14ml nahnědlé tekutiny a pak už flek zmizel úplně. Jen je to spousta let a už si nevzpomenu, kde jsem na tom odsátí byla, určitě ne u praktika, ale ten by Ti určitě aspoň poradil.

kecafon
autor
14. lis 2016

Ahoj děvčata,moc vám děkuji za příspěvky a asi siraději k tomu doktorovi zajdu,aby to zkouknul a poradil co a jak,myslim,že i na to odsátí by to možná bylo,no,uvidíme,moc díky 😉