Zuby...

14. lis 2024

Dobrý den. Jsem 3 roky po porodu své dcery kde mi totálně zubařka doprasila zuby... Zubařka přes 50let mi vytrhla 3 zuby jelikož byli dětské tak jsem řekla že jo v té době my bylo 24let ale bohužel na snímku byli vidět že tam jsou zuby ale bohužel už nevyrostly po 2 letech mi strašně bolela místa kde zubařka trhala no a tady je výsledek...Proč nejdu k zubaři protože se jich bojím ale i to že nikdo v blízkosti nepřibírá a nemám jezdit na to ať někam 100km k zubaři...A teď mi psala kamarádka že její babička po vytržení zubu dostala rakovinu nebo laukemii a já se teď docela bojím když takhle ty zuby už mám přes 3 roky..Foto viz komentáře..

autor
14. lis 2024
1pomnenka
14. lis 2024

Nevěřím, že vytržení zubu bylo příčinou rakoviny. Zubaře si najdi, vypadá to děsně, je třeba s tím něco dělat. Vytržené zuby ti nikdo nevrátí, mohla je dostavět kompozitem, i když byly mléčné. Implantáty by tě vyšly na pár set tisíc a nikdy nevíš, zda je tvoje tělo přijme.

martina0888
14. lis 2024

Nezlob se, ale já bych to na zubařku nesváděla....Co ty zbylé zuby, taky nevypadají zdravě....

barulina
14. lis 2024

Ty máš podle mě hlavně špatnou zubní hygienu. A zubaře teda určitě potřebuješ, klidně i 100km daleko. Já mám taky zubaře 100km daleko a prostě ho nevynecham. Ale je tedy fakt, že já ve 40nemam žádnou olplbu a zuby jsou při mne extrémně důležité