Dobrý den má nekto zubní vyndavaci náhradu za jak dlouho stě si zvykli ? Já ji mám od včera a sem úplně nešťastná bolej mne hodně dolní jasná od včera mám nalepenu protézu a už dneska.2 krát dolní mi vypadla a Horna ještě nic furt drží
...děkuju za každou odpovědět
Mamka měla od 50, měla nasazenou i v noci, dásně se musí omačkat a vytvarovat se podle protézy. Večer protézu vyčistila a zase nasadila. Kolegyně v práci to samé, nevyndavá na noc, šišlat přestala zhruba za 3m. Pokud padá i přilepená, tak ti nesedí, šla bych k zubaři. Nedovedu si představit, že bych kýchla a vypadla mi protéza.
Jinak šišlání se dá vytrénovat, když budeš.neustále mluvit š,č,ř,ž apod.... Mluva je hodně o trénování. A nejlépe s někým, kdo ti to bude kontrolovat ☺️
@1pomnenka Je to spíše o typu protézy. Mamce zubařka řekla, že nasadit ráno a večer sundat, vyčistit a dát do kelímku.
Mne hlavně bolí dolni dásní a sanka
MAm k tomu goregu lepidlo a drží mi to 2 dní v kusy ale ta bolest dolní čelisti je neskutečná
@aduska17 Mamka má a jak na částečnou, tak nyní na celou, tak si zvykala určitě 1-2měsíce